Tabu
Image default
lifestyle

Aparitie spectaculoasa a actritei Ioana Moldovan! A revenit in peisaj cu 20 kg mai slaba!

Actrita Ioana Moldovan a stralucit pe covorul rosu al galei premiilor Gopo. Dupa o absenta indelungata din prim-planul showbiz-ului autohton, blonda a avut o aparitie spectaculoasa.
Mama a doi copii, Ioana Moldovan a avut ceva de tras dupa sarcini la capitolul silueta. In urma cu aproximativ doi ani, paparazzii CANCAN au fotografiat-o in timpul liber, imbracata neglijent cu o tinuta care releva multe kilograme in plus asezate confortabil pe posterior, abdomen si coapse. Luni seara, Ioana a aratat impecabil pe covorul rosu al “Oscarurilor romanesti”. Imbracata intr-o rochie eleganta, lunga, actrita a afisat o silueta care nu mai avea nicio legatura cu cea de acum doi ani si un zambet radios, ce a captat toata atentia celor prezenti la eveniment.

Αποτελέσματα της Ενάλιας Αρχαιολογικής Έρευνας Κάσου 2020

ARTICOLE SIMILARE

Gradina deliciilor de vară!

realitatea

Astăzi mă îmbrac în chipul tău, MNAC, vineri 29 mai.

realitatea

Seal, primele declarații de la nașterea fiicei

realitatea

Linda Evangelista pe coperta Mixte

realitatea

CRIMA RELIGIOASA la Oradea! Socant!

Jennifer Aniston vorbește despre Angelina Jolie

realitatea

1 comentariu

Cresterea Prepelitelor 28 March 2013 at 12:55

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Răspunde

Scrie un comentariu