Tabu
Image default
lifestyle

Aparitie spectaculoasa a actritei Ioana Moldovan! A revenit in peisaj cu 20 kg mai slaba!

Actrita Ioana Moldovan a stralucit pe covorul rosu al galei premiilor Gopo. Dupa o absenta indelungata din prim-planul showbiz-ului autohton, blonda a avut o aparitie spectaculoasa.
Mama a doi copii, Ioana Moldovan a avut ceva de tras dupa sarcini la capitolul silueta. In urma cu aproximativ doi ani, paparazzii CANCAN au fotografiat-o in timpul liber, imbracata neglijent cu o tinuta care releva multe kilograme in plus asezate confortabil pe posterior, abdomen si coapse. Luni seara, Ioana a aratat impecabil pe covorul rosu al “Oscarurilor romanesti”. Imbracata intr-o rochie eleganta, lunga, actrita a afisat o silueta care nu mai avea nicio legatura cu cea de acum doi ani si un zambet radios, ce a captat toata atentia celor prezenti la eveniment.

Mandy Moore

ARTICOLE SIMILARE

Lupta cu ANA

realitatea

Panglica albă / Aproape imaculat, chiar și după spălări repetate, timp de un an

realitatea

Am ieșit din sală la Sex AND THE CITY 2 – Tragic, nu?

realitatea

CALATORIE IN TIMP. Sylvester Stallone, pictat la Vatican cu 500 de ani INAINTE SA SE NASCA

Industria gay și criza

realitatea

Se lanseaza noua ANDRE? Iata FOTO!

1 comentariu

Cresterea Prepelitelor 28 March 2013 at 12:55

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Răspunde

Scrie un comentariu