Home > Agenda > Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor

Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor

Vineri, 30 septembrie 2016, arta isi face casa la Bucuresti, iar Galeria Romana participa la “Noaptea Alba a Galeriilor”, intre orele 19:00-04:00.

Editie aniversara

“Noaptea Alba a Galeriilor”, proiect initiat si organizat de Asociatia Ephemair, prezinta, in cadrul celei de-a zecea editii, expozitii si evenimente dedicate artei contemporane. Evenimentele se vor desfasura in galerii de arta, spatii alternative, huburi creative si ateliere de artist din zece orase din tara: Bucuresti, Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.

Proiectele Galeriei Romane

Galeria Romana vine in intampinarea consumatorilor de arta cu doua proiecte.  Proiectul “Tatuajul, povestea mea”, condus de artistul Ali Nabeel Saleem Breegae, invita oamenii sa fie martori la nasterea unor povesti pe piele. Cel de-al doilea proiect cu care cei de la Galeria Romana ne intampina este  coordonat de profesor Mariana Campeanu: “Toata lumea picteaza”. Titlul sugestiv ii invita pe toti cei cu varsta de peste 8 ani sa-si exerseze talentul in ale picturii. Toate materialele sunt puse la dispozitie de organizatori. Proiectul va contribui la familiarizarea participantilor cu tehnica picturii in culori acrilice pe carton panzat sau pe un alt suport pus, de asemenea, la dispozitie de catre organizatori. Luati de acasa doar creativitatea, caci temele abordate vor fi alese de comun acord.

arta-isi-face-casa-la-bucuresti-noaptea-alba-a-galeriilor1No Man’s Land

Editia aniversara aduce, pe langa extinderea programului la nivel national, in Bucuresti, seria de expozitii produse de Asociatia Ephemair exclusiv pentru Noaptea Alba a Galeriilor prin proiectul No Man’s Land. Expozitia “No man’s land” prezinta pe acelasi teritoriu zece expozitii distincte, fiecare dintre ele fiind construita in jurul cate unui concept diferit. Prin pozitionarea lor aleatorie in spatiile Rezidentei Scena9, creeaza armonii ori stari conflictuale.

MAMUCA

Muzeul de Arta Recenta se deschide pentru o noapte vizitatorilor. Primul muzeu privat de arta din Romania, MARe, va prezenta prin colectiile si expozitiile sale arta contemporana romaneasca si internationala, intr-o maniera proprie. Vineri, 30 septembrie, ora 21:00, la sediul Muzeului de Arta Recenta, din Bulevardul Primaverii nr. 15 Bucuresti, va avea loc vernisajul expozitiei “Mai-mult-ca-abstract”(MAMUCA).

Articole asemanatoare
Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta
O noua dimensiune in arta contemporana – Handcut Collage
Ce au in comun prostitutia si arta?
Tendintele anului 2015 in bijuterie – Expozitia Project A

Loading...

Comenteaza acest articol

Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor

by realitatea   1 min
0