Home > Lifestyle > Åžase motive să bei apă

Åžase motive să bei apă

Toată lumea știe că dacă consumi apă ești mult mai sănătos, însă fetele în special ar trebui să știe că apa are un efect extraordinar asupra frumuseții:

1. Ochi luminoși
Ochii tăi vor fi albi, scipitori și clari și vei araăta instant mai tânără și mai ferivcită!

2.Un ten radios
Dacă vrei să știi un secret, află că apa hidratează pielea mai bine decât orice cremă. Așa că dacă vrei un ten întins și luminos, pune mâna pe paharul de apă!

3.O circulație mai bună
Chiar dacă în mod normal nu ai asocia circușlația cu frumusețea, trebuie să știi că o bună circulație previne apariția ridurilor, iar venele devin mai puțin vizibile, oferind tenului un look sănătos și natural.

4.Hidratarea pielii
Apa hidratează pielea dinăuntru în afară, însemnând că poate ajuta la vindecarea eczemelor,acneei și pielii uscate. Înainte de culcare beți un pahar cu apă pentru a vă îngriji pielea peste noapte, pentru ziua următoare.

5.Apa îmbunătățește concentrarea
Însemnând că este mai mult decât sigur că te vei menține activ și alert, astfel încât somul tău va fi mai bun, iar pielea ta mai odihnită. Așa că apă și la micul-dejun și la prânz.

6.Ajută organismul
Apa ajută, de asemenea, la inimă, luptă împotriva infecțiilor, asta însemnând că are grijă de tot organismul și funcțiile sale vitale. Dacă ești sănătos înăuntru, se va vedea asta și pe dinafară.


1 Response

  1. aly13

    Sa nu uitam de ajutorul oferit de apa in lupta cu kilogramele in plus. Alunga foamea in momentele critice si ajuta la eliminarea ‘impuritatilor’ ce ne ingreuneaza organismul.

Comenteaza acest articol

Åžase motive să bei apă

by realitatea   1 min
1