Tabu
Image default
LIFESTYLE

Banii rămași neutilizați pot fi retrași de pe cardul de energie. Cum pot fi încasate sumele

Vești bune pentru românii care beneficiază de cardul de energie. Sumele de bani rămase neutilizate pot fi încasate în numerar.

Executivul a adoptat, joi, 25 ianuarie, ordonanţa pentru completarea art. XLVIII din ordonanţa de urgenţă a Guvernului 115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor termene, precum şi pentru instituirea unor măsuri în domeniul gestionării fondurilor europene. O prevedere a acestei Ordonanțe se referă la cei care primesc sprijin pentru încălzire.

Astfel, cei care nu au utilizat integral sumele de pe cardul de energie valabil pentru procurarea de lemne de foc le vor putea încasa, în numerar, până la data de 31 martie 2024, la oficiile poştale, în termenul de valabilitate a cardurilor emise, pentru documentul/documentele justificativ/justificative emis/emise până la data de 15 martie 2024.

În prezent, cardul de energie este valabil până la data de 31 martie 2024, potrivit unui anunț recent făcut de Poșta Română.

„Poți folosi cardul de energie până la 31 martie 2024.  Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe”, a informat Poșta Română.  Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.  

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

O studentă a inventat brățara care își schimbă culoarea în caz de hărțuire sexuală

realitatea

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

Vezi care sunt destinatiile exotice de top pentru vara anului 2017

realitatea

Iubire fara varsta! ACTORI romani cu partenere mult mai varstnice: Adrian Pintea, Marius Bodochi, Mihai Verbitchi, Radu Duda

realitatea

Angajați chinezi forțați să bea urină și să mănânce gândaci drept pedeapsă

realitatea

Malvina Cservenschi si Dorian Boguta, dragoste mare la Chisinau

Scrie un comentariu