Home > Lifestyle > Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Au trecut ani buni de când nu mai sunt soţ şi soţie si au uitat de ranchiună. Sâmbătă, Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică s-au aflat pe aceeşai scenă, cu ocazia unui eveniment, la care Lavini Pîrvă nu a fost invitată.

Mihaela Rădulescu şi Ştefan bănică au fost împreună la Baia Mare. Nu ca iubiţi, ci în calitate de invitaţi la “Festivalul Castanelor”, de la Baia Mare. Diva a fost prezentatoarea evenimentului, iar fostul ei soţ a cântat câteva piese. Deşi artistul a întârziat minute bune pe scenă, din cauza unor defecţiuni tehnice, Răduleasca a salvat situaţia cântând chiar ea.

După ce a interpretat piesa “Un elefant” împreună cu publicul, Mihaela i-a făcut o intrare de zile mari juniorului, alături de fanii acestuia.

“E momentul să ne chemăm artistul pe scenă. Vreau să vă aud de-adevăratelea  cu aplauze şi cu sunete, aşa cum ne-a obişnuit”, a spus aceasta. “Îmi face plăcere să invit trupa “The 50’s” şi pe Ştefan bănică jr. Aplauze!”.  “Tot astă seară, îmi va face plăcere să ascult un artist pe care îl ştiam pe de rost odată, Ştefan Bănică Junior”, a spus Mihaela către public.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit
Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

by   1 min
0