Home > Lifestyle > De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

Jakki Ballan, o femeie casnică din Ellesmere Port, comitatul Cheshire (Marea Britanie), intră în panică dacă rămâne fără coca-cola, potrivit “Daily Mail”. Bea peste trei cutii de băutură acidulată pe oră şi a cheltuit o avere din cauza patimii ei.

De când a devenit dependentă, a cheltuit 150.000 de lire (circa 824.000 lei) pe cola, cât ar costa o casă, în jur de 6.000 de lire (33.000 lei) pe an. Jakki a prins gustul pentru băutura înţepătoare la limbă de când avea numai 14 ani, dar nu a băut atât de mult la început.

A ajuns la un maxim de 16 litri de coca-cola pe zi, însă a trebuit să mai scadă cantitatea, fiindcă începuse să aibă halucinaţii. Mamă a cinci copii, femeia a apelat la tratament medical, inclusiv hipnoterapie, în încercarea de a scăpa de dependenţa care-i dă dureri de cap.

A fost forţată să renunţe şi la slujba de femeie de serviciu, fiindcă obsesiva “sete de  cola” o împiediaca să lucreze. Acum, întreaga familie trăieşte din salariul soţului şi trebuie să facă economii la sânge ca să-şi asigure banii pentru a-şi potoli patima.

Articole asemanatoare
Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei
VIRAL! Cele mai celebre RETETE din lume si SECRETELE LOR / De la Big Mac la salamul de Sibiu…
Coca Cola – petrecere surpriza pentru cel mai infocat fan
Creierul, afectat de furie, cafea şi… sex

Loading...

Comenteaza acest articol

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

by   1 min
0