Tabu
LIFESTYLE

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

Jakki Ballan, o femeie casnică din Ellesmere Port, comitatul Cheshire (Marea Britanie), intră în panică dacă rămâne fără coca-cola, potrivit “Daily Mail”. Bea peste trei cutii de băutură acidulată pe oră şi a cheltuit o avere din cauza patimii ei.

De când a devenit dependentă, a cheltuit 150.000 de lire (circa 824.000 lei) pe cola, cât ar costa o casă, în jur de 6.000 de lire (33.000 lei) pe an. Jakki a prins gustul pentru băutura înţepătoare la limbă de când avea numai 14 ani, dar nu a băut atât de mult la început.

A ajuns la un maxim de 16 litri de coca-cola pe zi, însă a trebuit să mai scadă cantitatea, fiindcă începuse să aibă halucinaţii. Mamă a cinci copii, femeia a apelat la tratament medical, inclusiv hipnoterapie, în încercarea de a scăpa de dependenţa care-i dă dureri de cap.

A fost forţată să renunţe şi la slujba de femeie de serviciu, fiindcă obsesiva “sete de  cola” o împiediaca să lucreze. Acum, întreaga familie trăieşte din salariul soţului şi trebuie să facă economii la sânge ca să-şi asigure banii pentru a-şi potoli patima.

ARTICOLE SIMILARE

7 moduri prin care poți îmbunătăți calitatea aerului din casă (P)

Andreea Damian

Antonia si Alex Velea s-au logodit? Ce i-a dat de gol!

Cum să te pregătești pentru sezonul toamnă/iarnă

realitatea

De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Andreea Damian

Relatie secreta in showbiz! Andreea Esca si Andi Moisescu au fost iubiti

Miley Cyrus șochează din nou! Pictorial incendiar cu doi bărbați în pat

Scrie un comentariu