Home > beauty > Pentru Anca Turcasiu nu a functionat cura de detoxifiere! “Am slabit doua kilograme pe care, ulterior, le-am pus inapoi”

Pentru Anca Turcasiu nu a functionat cura de detoxifiere! “Am slabit doua kilograme pe care, ulterior, le-am pus inapoi”

Cura de detoxifiere a organismului e recomandata de cel putin doua ori pe an. In acea perioada bei sau supe si sucuri din plante, legume si fructe ca sa elimini toxinele. Sunt multe vedete care au optat pentru o astfel de cura, cum ar fi Andreea Marin care a fost in Turcia si a urmat-o, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Ileana Badiu, Ioana Ginghina, Valentina Pelinel si multe altele.

Anca Turcasiu, care e invidiata pentru silueta sa la peste 40 de ani ai sai, nu a urmat astfel de diete de-a lungul vietii ei, insa a recunoscut ca a incercat o data sa faca o cura de detoxifiere.
“Recunosc ca nu am urmat cure de detoxifiere. Am incercat o singura data, ca sa vad si eu ce inseamna, acum vreo doi ani. Am tinut-o timp de 10 zile si nu am simtit niciun efect, n-a avut rezultat. Nu m-am simtit altfel, nu s-a modificat nimic. Doar ca in acea perioada am slabit 2 kilograme pe care, ulterior, le-am pus la loc. Imediat dupa ce am inceput sa mananc normal. Mananc sanatos, nu cred ca prafuri, pastile. Toata lumea ma intreaba acelasi lucru: care e secretul siluetei? Nu e niciun secret. Poate si gena, dar si faptul ca mananc sanatos si fac sport”, a declarat Anca Turcasiu pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
anca-turciasiu
Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista
turcasiu anca
Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut
Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Care e secretul frumuseții ei
Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 1)

Comenteaza acest articol

Pentru Anca Turcasiu nu a functionat cura de detoxifiere! “Am slabit doua kilograme pe care, ulterior, le-am pus inapoi”

by   1 min
0