Tabu
Image default
BEAUTY

Vino la salonul Tan-tation pentru a retrai magia unui bronz perfect

Dupa o vara torida care ne-a rasfatat cu multe zile cu soare a venit toamna cu vreme mohorata, ploaie mocaneasca si frunze ruginii. Bronzul natural s-a dus si pana la urmatorul sezon ne asteapta o iarna cu zapada si vreme rece. Suna a nostaligie si deprimare. Din fericire exista un loc unde va puteti trata de toate acestea: salonul de bronzat Tan-tation unde puteti beneficia de o sedinta de bronz sanatos, similar cu cel natural in doar 20 de minute. Iar la final senzatia ca esti bronzata din nou nu se compara cu nimic altceva. Te simti ca in plina vara.

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine bronzul mult dorit este sa te lasi pe mana specialistelor de la salon care te vor rasfata cu un tratament de piele complet. Sedinta de bronzare se desfasoara in 3 etape esentiale pentru a obtine un bronz de calitate. Prima etapa consta intr-un peeling pe baza de enzime care deschide porii si pregateste pielea pentru bronz, apoi urmeaza etapa de hidratare a pielii cand se aplica un strat de solutie de aloe vera ce ajuta la fixarea bronzului si ultimul pas aplicarea bronzului.

Datorita faptului ca Tan-tation foloseste sistemul “Spray & Go” bazat pe cele mai sofisticate echipamente de bronzat de pe piata poti alege nuanta si intensitatea dorita, poti determina durata programului sau chiar poti alege solutia de bronzare preferata (cu sau fara autobronzant). Pe langa un bronz perfect poti opta pentru un tratament complet antiaging sau tratament de stralucire care iti va lasa pielea ca dupa o vacanta exotica. Chiar si persoanele care au pete pe piele (vitiligo) pot sa beneficieze de tratamentul de bronzare de la Tan-tation. Echipamentele sunt prevazute cu functia de dispersare a solutiei pe zonele cu pete astfel incat la final sa obtina un bronz uniform si stralucitor.

O singura sedinta la Tan-tation este suficienta pentu a obtine un bronz frumos. De retinut faptul ca pielea nu trebuie sa intre in contact cu apa 8 ore dupa aplicarea bronzului, deoarece solutia se fixeaza in piele in acest interval. Bronzul dureaza 7-10 zile si are un aspect radiant si luminos.

 

Incepand cu 1 octombrie poti beneficia de “Happy hour” zilnic intre 12h00 si 15h00 reducere 20% din pretul unei sedinte de bronz simpla. Platesti doar 80 RON. . Pentru programari vizitati www.tan-tation.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video

realitatea

Pictura pe nas, noul trend pe Instagram

Andreea Damian

Inspirație de toamnă

realitatea

Ziua Mondială a Nevăzatorilor şi L’Occitane

Ce iesita din forma e JULIA JIANU!

Teo a dezvaluit cate kilograme a avut cel mai mult in viata ei!

Scrie un comentariu