Tabu
Image default
BEAUTY Slider

4 practici sportive care îți oferă o piele frumoasă

Practicat în mod regulat, sportul aduce o serie de beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Când participi la o activitate fizică regulată, reduciîn mod automat nivelul de cortizol (hormonul stresului). Acest fenomen îmbunătățește elasticitatea pielii, controlează acneea și producția de sebum. Sportul îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui, reînnoirea celulelor și chiar are proprietăți antioxidante.

Sistemele venoase și limfatice cresc rata de drenaj, eliminând toxinele și scăzând retenția de apă. Pielea devine apoi mai hidratată, mai frumoasă și mai tânără. Textura sa este mai moale și mai sănătoasă. De asemenea, activitatea fizică regulată ajută la secreția de endorfine (hormoni ai fericirii). Acestea oferă o senzație de bine, fericire și euforie, care influențează pozitiv aspectul pielii.

Iată 4 activități fizice care, dacă sunt practicate în mod regulat, vă vor aduce aceste beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Alergare

Alergatul folosește sistemul cardiovascular, care favorizează circulația sângelui. De asemenea, ajută la eliminarea toxinelor din organism și umple celulele cu minerale și substanțe nutritive. Acest sport crește și producția de colagen, cu alte cuvinte, susținere pielii. Îi conferă fermitate și elasticitate, pentru un aspect radiant.

Yoga facială

Yoga facială redă strălucire pielii. Proprietățile sale relaxante și regenerante favorizează relaxarea feței, pentru un ten vizibil odihnit. Acest sport blând constă în efectuarea unor mișcări precise care au ca scop tonifierea mușchilor feței.

Înot

În plus față de numeroasele sale beneficii pentru sănătate, înotul permite mușchilor să se relaxeze și să amelioreze tensiunea prin „masaje” cauzate de mișcarea apei pe piele. Este un sport recomandat celor care doresc să-și tonifieze corpul și să slăbească.

Fitness

Fitness-ul este un sport vast și foarte interesant pentru piele. Toate activitățile pe care le include fitness-ul nu numai că vă ajută să vă mențineți postura și flexibilitatea, dar vă aduc și o gură de oxigen în celulele pielii. Gata să vă puneți adidașii?

ARTICOLE SIMILARE

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, în cifre

Andreea Damian

Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Interviu cu Ioana Mihalache – Imaginea Romaniei la Miss Universe 2017

realitatea

DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene

Andreea Damian

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

Tabu Tabu

Scrie un comentariu