Tabu
Image default
LIFESTYLE

3 moduri de a arăta cât mai bine la toate nunțile de anul acesta

În timp ce majoritatea anilor implică o nuntă sau două pentru cei dintre noi la 20 și 30 de ani, după o pauză de doi ani de nunți, numărul celor din 2022 a urcat de la unul obișnuit la unul extrem de stresant pentru mulți dintre noi. Bineînțeles că ne bucurăm pentru prietenii și familia noastră care au în sfârșit undă verde pentru a avea nunta visurilor lor, dar gândindu-ne la toate acele rochii elegante de nuntă pe care trebuie să le purtăm este suficient pentru a ne da o criză de nervi.

Chiar dacă nu participi activ la nunțile pe care le vei avea în curând, în calitate de invitată la nuntă, este normal să vrei să arăți cât mai bine. La urma urmei, cu excepția cazului în care frecventezi gale, nunțile sunt unul dintre puținele evenimente din an la care te poți îmbrăca la patru ace în rochii elegante de nuntă și să te simți și să arăți cel mai bine, ca să nu mai spunem că, probabil, te vei întâlni cu persoane pe care nu le vezi atât de des, iar fotografiile care vor ieși de la nuntă vor trăi mult mai mult decât nunta (nu există soartă mai rea decât să urăști cum arăți într-o fotografie din casa cuiva pentru toată eternitatea).

Nu te teme: să arăți cât mai bine la nunțile pe care le ai în preajmă nu este atât de greu pe cât pare. Tot ce este nevoie este un pic de previziune, o cantitate rezonabilă de planificare și cunoașterea unor sfaturi și trucuri din interior despre cum să supraviețuiești unei nopți de îmbrățișări, dans și transpirație fără să ieși de acolo simțindu-te ca un câine ud. Iată câteva sfaturi care te vor face să te întrebi cum ai putut trăi fără ele.

1. Plănuiește-ți ce vei purta sub ținută

Dacă ești ca noi, îți petreci tot efortul pentru a planifica ce rochii elegante de nuntă și machiaj vei purta, apoi, când vine momentul să îmbraci rochia, îți dai seama că nu te-ai pregătit corespunzător pentru detaliul fără bretele sau pentru spatele plonjat care te-a făcut să te îndrăgostești de look-ul tău la început.

În sfârșit, am găsit o soluție pentru toate necazurile legate de lenjeria intimă de la nunțile trecute: o alternativă de sutien pentru toate mărimile de piept – da, chiar și pentru zonele G/F – și pentru toate tonurile de piele, care oferă ridicare și susținere pentru a te simți confortabilă și încrezătoare, indiferent de ceea ce porți. Fie că aveți nevoie de susținerea unui sutien, de acoperirea discretă a plasturilor pentru sfârcuri, sau de versatilitatea benzii elastice care este proiectată foarte larg pentru a funcționa atât pentru sâni, cât și pentru corp, există o soluție pentru toate nevoile tale.

Felul în care îți tratezi pieptul nu ar trebui să fie un gând în urmă sau să necesite o fugă la magazin pentru o rolă de bandă adezivă pe care să o lipești la întâmplare pe sâni înainte de a ieși în sprint pe ușă. Meriți o soluție care să te facă să arăți și să te simți cu adevărat cea mai frumoasă în rochii elegante de nuntă, iar asta este ceea ce produsele de calitate oferă de fiecare dată (iar rezultatele vorbesc de la sine).

Obțineți 15% reducere la achiziția NOOD cu codul EVERYGIRL15!

2. Verifică invitația pentru un cod vestimentar (și dacă are unul, urmează-l)

În timp ce unele nunți nu vor specifica un cod vestimentar, multe o vor face, iar dacă mirele și mireasa fac efortul de a te îndruma cu privire la ceea ce ar trebui să porți, ar trebui să o iei ca pe o binecuvântare.

Atunci când ți se dă un cod vestimentar, respectă-l și asigură-te că ținuta pe care plănuiești să o porți se încadrează în el. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să apari în rochii de ocazie tip cravată neagră în timp ce toți ceilalți sunt super casual sau, mai rău, să apari super casual când toată lumea este îmbrăcată pentru un eveniment de cravată neagră.

Dacă invitația nu indică un cod vestimentar, verifică de două ori site-ul web al nunții, iar dacă tot nu găsești nicio informație, adresează-te unei domnișoare de onoare pentru a o întreba (evită să o deranjezi pe mireasă cu întrebări la care poți primi răspuns în altă parte). Dacă tot nu știu, îmbracă-te în funcție de locație. În 95% din timp, nu vei apărea la o sală de bal într-o rochie de vară sau nu vei purta o rochie lungă până la podea la o nuntă pe plajă.

3. Păstrează un luciu de buze în geantă

Când machiajul tău începe să o ia razna după toate îmbrățișările, mâncarea și băutura la care vei lua parte, rujul va fi primul lucru care va dispărea.

În loc să reaplici continuu rujul (și să ai nevoie de o oglindă pentru a ști dacă l-ai aplicat bine), păstrează în geantă un luciu de buze pe care îl poți reaplica cu ușurință. Chiar dacă ești transpirată și începi să fii puțin dezordonată, o buză strălucitoare te va face să arăți mai aranjată fără niciun efort.

ARTICOLE SIMILARE

3 motive pentru care suntem mai amabili cu străinii decât cu cei pe care îi iubim

Andreea Damian

Restaurant londonez recesionist

realitatea

Chalet Les Parts

realitatea

Hrănirea porumbeilor, interzisă în Bucureşti! Se aplică amenzi usturătoare

Andreea Damian

Un cuib de nobili

realitatea

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

Scrie un comentariu