Tabu
LIFE & LOVE Slider

Bărbații frumoși au fost înlocuiți de Himbos – antidotul împotriva masculinității toxice

himbo

Bărbați simpli și amabili au cucerit inimile femeilor din întreaga lume. Există chiar și un termen special pentru ei – himbo – o combinație a cuvintelor him (el) și bimbo, un termen de argou pentru un bărbat atrăgător, dar cam… prostuț. Cuvântul a fost folosit pentru prima dată în 1988.

Înainte de asta, cuvântul „bimbo” a fost folosit pentru a descrie atât femeile, cât și bărbații, dar a fost folosit în principal pentru a eticheta femeile atrăgătoare, dar cu o inteligență redusă. Channing Tatum în Magic Mike, Fred Jones din Scooby-Doo, Kronk din The Emperor’s New Groove, toți sunt himbos.

Ce calități au himbos

Imaginați-vă un bărbat atrăgător care merge mereu la sală, dar care nu este neapărat cunoscut pentru realizările sale intelectuale. Ar putea fi un contabil, un avocat sau un medic care nu are o femeie puternică lângă el și care este total mulțumit de stilul de viață pe care îl duce. Această persoană nu îi va judeca pe oameni sau nu va vorbi despre ei pe la spate, de aceea este adorat de toată lumea și este mereu invitat undeva. Este un oaspete binevenit în orice casă.

Dacă acest bărbat are o iubită, îi va fi fidel. Nu se va uita în jur căutând opțiuni mai bune și nu va încerca să înceapă aventuri amoroase sau chiar să flirteze cu prietenele ei. Femeia care este alături de el va găsi mult sprijin alături de el, în timp ce relația lor va semăna cu un parteneriat cu egalitate și respect reciproc. Acesta este un himbo – un bărbat atrăgător, chipeș, cu un simț al umorului remarcabil și cu o inimă bună.

Atuurile unui himbo în comparație cu alt bărbat

Dacă ai merge pe o cărare îngustă și un străin te-ar urmări, te-ai speria? Dacă este un himbo, nu te vei speria deloc. Acesta este unul dintre principalele avantaje – un himbo nu face rău unei persoane mai slabe și nu poate fi rău. El nu este un diavol frumos care se bucură de victoriile sale asupra inimilor femeilor, ci doar un tip amabil cu mușchi mari – întruchiparea masculinității inofensive.

Când vine vorba de a avea o relație cu această persoană, poți fi sigur că nu are motive ascunse. Dacă ceva îl îngrijorează, vorbește despre asta direct. Dar nu ar trebui să-l consideri pe himbo un om prost. El este doar un om pozitiv, care nu este interesat de rivalitatea intelectuală cu nimeni. Și, apropo, acești tipi vor fi primii care vor observa că ți-ai schimbat culoarea părului.

ARTICOLE SIMILARE

Coreea de Sud, țara în care copiii se nasc la vârsta de 1 an

Andreea Damian

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

realitatea

Mariah Carey continuă s-o tachineze pe Jennifer Lopez

Andreea Damian

Descopera tendintele anului 2017 pentru o manichiura perfecta

realitatea

Descopera cele mai vizionate filme de Craciun. Reuneste-ti familia si hai la maraton!

realitatea

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Andreea Damian

Scrie un comentariu