Tabu
LIFE & LOVE Slider

Mindfulness erotic: puteți obține un orgasm prin meditație?

Mindfulness erotic

Sexul poate fi un subiect tabu pentru anumite persoane care provin din culturi sau medii diferite și este ceva despre care mulți aleg să nu vorbească. Unele femei, în special, pot fi destul de rezervate atunci când vine vorba despre exprimarea dorințelor lor sexuale în dormitor, în timp ce altele sunt mai transparente cu privire la preferințele lor – fie că sunt singure, fie că se află într-o relație.

Potrivit psihologului și sexologului Dr. Holly Richmond, este vital pentru femei să experimenteze un orgasm, fiind benefic pentru sănătatea fizică și mentală. Cu toate acestea, odată ce performanța începe să fie orientată spre obiective, unii tind să-și piardă concentrarea și să se deconecteze de la ei înșiși și/sau de partenerul lor. Drept urmare, s-a născut practica mindfulness-ului erotic, permițând celor singuri și cuplurilor să-și exploreze în continuare corpurile prin exercițiul atent al conștientizării și prezenței fără judecată.

Ce este mindfulness-ul erotic? Este meditația orgasmică (OM) similară meditației tradiționale?

Mindfulness-ul erotic este o practică erotică care constă în răbdare și conștientizare fără judecată. Ceea ce face ca mindfulness-ul să fie atât de puternic este cultivarea conștiinței în momentul prezent din poziția unui observator. Adesea judecăm, alimentând partea critică a observatorului din creierul nostru, gândindu-ne la tot ceea ce facem, ghicind în al doilea rând ceea ce spunem și criticând ceea ce arătăm, sunet, miros sau gust. Acesta este exact opusul mindfulness-ului erotic.

Meditația orgasmică este puțin orientată spre obiective. Comunitatea OM spune că orgasmul nu este scopul. Cred că de fiecare dată când avem sex orientat spre obiective, ne îndepărtăm de sexul conștient. A avea orgasm este important, spune Dr. Holly Richmond.

Care sunt pașii necesari pentru a obține un orgasm prin meditație?

Primul pas este să fii prezent în mediul tău, asigurându-te că te simți în siguranță și nu ești anxios.

Următorul pas este să fii deschis și curios cu privire la ceea ce ai putea descoperi. Creierul nostru este cel mai mare organ sexual al nostru și al femeilor, în special, orgasmele fără mâini sunt realizabile și chiar ușor accesibile pentru unele. Nu trebuie să facem altceva decât să ne folosim imaginația erotică și să lăsăm asta să ne conducă spre plăcere.

Ultimul pas este să ieși din mintea ta și din corpul tău, ceea ce se leagă de această idee a observatorului fără judecată. Corpurile noastre știu ce să facă – trebuie doar să lăsăm deoparte mintea critică.

ARTICOLE SIMILARE

De ce blondele naturale sunt speciale

Tabu Tabu

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi (partea a doua)

realitatea

„Bebelușa Ioana”, suspectă de coronavirus

Andreea Damian

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de fapte îngrozitoare

Andreea Damian

Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat

Andreea Damian

Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

realitatea

Scrie un comentariu