Home > Agenda > stiri > BIANCA si ADI CRISTEA pun la cale impacarea / Nunta cu SLAV – strategie de pr

BIANCA si ADI CRISTEA pun la cale impacarea / Nunta cu SLAV – strategie de pr

„Nunta anului” între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ar putea să nu mai aibă loc după aceste declaraţii! Maria, mama copilului botezat, în octombrie 2012, de roşcată şi de fotbalistul Adrian Cristea, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce au făcut naşii timp de 3 ore, în casa din comuna Roşu, unde s-au întâlnit în secret duminică seara. Când este la tv cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu spune că îl urăşte de moarte pe fostul iubit Adrian Cristea, care o deranjează cu telefoane şi mesaje. În realitate lucrurile stau altfel, căci roşcata pare ca încă îl mai iubeşte pe fotbalist.

Conform www.click.ro, Duminică, roşcata şi fotbalistul s-au întâlnit în mare secret în casa finei din comuna Roşu, pentru a stabili data tăierii moţului micuţului Nectarie Patrick Antonie.

Adi şi Bianca au venit la noi pentru că trebuia să stabilim împreună tăierea moţului copilului. Bianca putea să vină cu oricine, nu era o problemă, chiar şi cu Victor, căci el a mai fost la noi. În ziua aceea el şi-a postat pe Facebook poze de la sală. Eu am cerut în mod expres să vină Bianca cu Adi, aşa cum au venit şi la botez, mi se pare normal.

Pot să vă spun că între ei nu există resentimente. Se comportă ca doi oameni care s-au iubit şi încă se mai iubesc. Ce contează că Bianca urmează să se căsătorească cu Victor?! Ea şi Cristea încă se mai iubesc. Îţi dai seama din privirile lor. Nu ştiu dacă Victor se poate numi rival, vorbim de chestii total diferite. Ei au avut o perioadă de 4 ani în care s-au iubit intens, dar cu Victor rămâne de văzut, e o poveste de început”, a declarat Maria, în exclusivitate pentru Click!

Mai mult, fina a spus că în casa ei Bianca şi Adrian au venit împreună de mai multe ori.

„De când e cu Bianca, Victor a venit o singură dată aici, la noi, dar cu Cristea, penultima dată a fost pe 11 iunie, de ziua soţului meu. Se iubesc!! Ce să vă mai spun?! E inevitabil, se vede treaba asta. Din respect pentru ei doi nu o să vă spun niciodată ce s-a întâmplat între ei cât timp au stat aici. Adi a stat toată după-amiaza, iar ea doar două ore şi jumătate, chiar trei. Au stat apropiaţi unul de celălalt, şi-au zâmbit, posibil s-au retras, nu am stat cu ochii pe ei. Adi nu trebuie să-mi mărturisescă faptul că încă mai ţine la ea, îl cunosc de ani de zile. Reluarea relaţiei depinde doar de ei doi şi de cât de repede îşi fac ordine în viaţă, pentru că sunt nişte chestii de pus la punct. Eu aş vrea să-i văd toată viaţa împreună. Mie mi-au plăcut tot timpul filmele de dragoste şi să ştiţi că nu întotdeauna au un final fericit. Poţi să iubeşti o persoană şi să te căsătoreşti cu alta. Dar şi să divorţezi pentru a fi cu cel pe care l-ai iubit!”, a mai spus femeia.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în decembrie 2012, pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine”, la repetiţiile pentru un număr de striptease difuzat de Revelion.

De atunci au rămas împreună şi, după şapte luni de relaţie, stabilesc detaliile pentru nunta despre care se spune că va fi evenimentul anului. Cununia civilă pe 24 august, iar nunta pe 5 octombrie, ultima locaţie fiind complexul Ambasad’Or din Otopeni. Cei doi îi au naşi pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo. Apropiaţii Biancă şi ai lui Victor nu cred în această nuntă şi le dau doar 3 luni ca soţ şi soţie.

Va fi un fiasco total această nuntă. Sigur divorţează după cel mult trei luni, iar Bianca se va alege cu o grămadă de contracte de imagine, care îi vor aduce sume generoase în cont. E un joc, o strategie pentru publicitate”, a declarat un apropiat al celor doi.


Comenteaza acest articol

BIANCA si ADI CRISTEA pun la cale impacarea / Nunta cu SLAV – strategie de pr

by   2 min
0