Tabu
lifestyle

Bianca Drăguşanu – secretul din spatele siluetei anorexice


Uite de ce nu are voie sa se ingrase. Motivul invocat de aceasta: o accidentare pe care a suferit-o pe când concura în emisiunea “Dansez pentru tine” şi care nu îi permite să îşi rotunjească formele.

“Am probleme foarte grave cu picioarele, în special cu piciorul drept. Deplasarea la mine este foarte dificilă. Dacă stau două ore în picioare, deja mă deplasez foarte greu şi am dureri foarte mari. Am fost la toţi medicii din România şi nu am ajuns la niciun rezultat. Am dureri foarte mari. Dacă aş lua în greutate peste 5 kilograme mi-ar fi imposibil să mă deplasez. Am considerat că una dintre priorităţile noastre este, după ce facem nunta, să facem o deplasare în America, pentru că îmi doresc foarte mult să înţeleg de ce nu mă pot vindeca.

Mi-am zdrobit rotula la piciorul stâng la «Dansez pentru tine», iar la cel drept am carnea zdrobită după ce am avut un accident în urmă cu mai mulţi ani. Am consultat câţiva doctori care mi-au spus că circulaţia mea periferică este proastă, însă e bine, pentru că am nişte cheaguri de sânge, iar dacă aveam circulaţia sângelui bună puteam să fiu predispusă la un preinfarct”, a spus Bianca la Happy Hour.

De asemenea, ea explică şi că, deşi îşi doreşte să devină mamă, o eventuală sarcină i-ar pune probleme, tot din cauza afecţiunii picioarelor.

“Dacă rămân însărcinată eu nu mai pot merge. Efectiv sunt la pat. Nu am cum să duc sarcina aşa”, a spus Bianca Drăguşanu.

ARTICOLE SIMILARE

Sarah Jessica Parker la filmări pentru Sex and The City 2 – Vezi Poza

realitatea

Fergie, încă rușinată că a făcut pe ea

realitatea

Lady GaGa, topless pe Twitter – FOTO

realitatea

Enrique Iglesias va apărea gol pușcă în public

realitatea

Travestitul Melek susține un curs de divatitude la J’adore TV

realitatea

Laura Cosoi, de nerecunoscut! Cum arata cand a pozat pentru “fata de la pagina 5”

Scrie un comentariu