Home > Agenda > BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

nunta_bianca_dragusanu_Bianca și Victor Slav s-au căsătorit din nou. Au divortat in primavara acestui an si parea ca drumurile lor s-au separat  definitiv, insa, Bianca Dragusanu si Victor Slav au decis sa isi mai dea o  sansa. O prietena a blondei a marturisit ca este foarte posibil ca cei doi sa  fie din nou sot si sotie.

S-au indragostit nebuneste, au trait o dragoste pasionala si s-au bucurat de o  nunta de vis. Insa, povestea de iubire dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav nu  a avut nici pe departe un final de basm, ci un “scenariu” de telenovela, scrie  Cancan.ro.

Dupa doar trei luni de la cununie, cei doi au decis sa  divorteze, din cauza unei escapade pe care blonda a avut-o la Paris cu fostul  iubit.
In primavara acestui an au semnat actele de divort, dar se  pare ca acum au decis sa isi mai dea o sansa. Conform celei mai bune prietene a  asistentei TV, se pare ca Victor si Bianca au hotarat sa isi refaca relatia ca  la carte, cu acte in regula.
Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

by   1 min
0