Home > Lifestyle > INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

delia cudelia bileIncident mai puţin obişnuit sâmbătă seară, la un concert pe care Delia Matache  l-a susţinut la Zilele Oraşului Flămânzi. Artista a fost capul de afiş al zilei,  a intrat pe scenă în jurul orei 22:00 pentru ca ulterior să o părăsească  intempestiv, plină de nervi, scrie botosaneanul.ro.

La un moment dat cântăreaţa s-a dus la marginea scenei, s-a apropiat de  public şi a cerut un pistol, care părea să fie de jucărie, de la un tânăr din  primele rânduri. A mai cântat câteva zeci de secunde, timp în care s-a dus cu  presupusa armă la unul dintre colegi, întrebându-l din semne dacă ştie cum  funcţionează şi până la finalul piesei nu i-a mai dat drumul din mâini. Apoi, la  sfârşitul piesei, s-a apropiat din nou de public.

„Funcţionează pe bile, da? Este foarte urât ce aţi făcut, să nu mai faceţi  niciodată aşa ceva, chestia asta rămâne la mine”, a spus Delia Matache.

Fosta componentă a trupei N&D a părăsit imediat scena. Ea a dat de  înţeles că pe parcursul spectacolului a fost împuşcată de mai multe ori cu bile,  lucru pe care l-au acuzat şi alţi spectatori din primele rânduri, care nu ştiau  ce se întâmplă.

Citeste mai mult pe https://www.realitatea.net/


Articole asemanatoare
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!
CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?

Loading...

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

by   1 min
0