Home > Lifestyle > INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

delia cudelia bileIncident mai puţin obişnuit sâmbătă seară, la un concert pe care Delia Matache  l-a susţinut la Zilele Oraşului Flămânzi. Artista a fost capul de afiş al zilei,  a intrat pe scenă în jurul orei 22:00 pentru ca ulterior să o părăsească  intempestiv, plină de nervi, scrie botosaneanul.ro.

La un moment dat cântăreaţa s-a dus la marginea scenei, s-a apropiat de  public şi a cerut un pistol, care părea să fie de jucărie, de la un tânăr din  primele rânduri. A mai cântat câteva zeci de secunde, timp în care s-a dus cu  presupusa armă la unul dintre colegi, întrebându-l din semne dacă ştie cum  funcţionează şi până la finalul piesei nu i-a mai dat drumul din mâini. Apoi, la  sfârşitul piesei, s-a apropiat din nou de public.

„Funcţionează pe bile, da? Este foarte urât ce aţi făcut, să nu mai faceţi  niciodată aşa ceva, chestia asta rămâne la mine”, a spus Delia Matache.

Fosta componentă a trupei N&D a părăsit imediat scena. Ea a dat de  înţeles că pe parcursul spectacolului a fost împuşcată de mai multe ori cu bile,  lucru pe care l-au acuzat şi alţi spectatori din primele rânduri, care nu ştiau  ce se întâmplă.

Citeste mai mult pe https://www.realitatea.net/

Articole asemanatoare
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Loading...

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

by   1 min
0