Tabu
Image default
FASHION

Bijuterii cu stil sportiv

A fost o vreme când ceasul era singura bijuterie masculină și toate doamnele doreau ca acesta să fie decorat cu motive florale. Astăzi, fie că este vorba de ceasurile feminine, fie de cele masculine, tendința este de a combina stilul casual cu cel elegant. Jeanșii, gențile de umăr și alte accesorii vorbesc despre o imagine urbană și sofisticată.

Cu noua colecție de bijuterii Royal Oak Offshore, Audemars Piguet s-a decis să elimine orice diferență între bijuteriile feminine și cele masculine. Pandantive, inele și brățări din cauciuc, oțel sau aur roz, cu sau fără diamante, împrumută din elementele de identitate ale colecției de ceasuri: luneta octogonală, motivul „Mega Tapisserie“ al cadranului, șuruburile hexagonale.

Cauciucul negru este combinat cu oțelul pentru un aspect sportiv și foarte modern. Variantele pot fi pavate complet cu diamante, cu 8 șuruburi sau deloc. O bijuterie deopotrivă feminină și masculină. Varianta din aur alb și roz este mult mai elegantă, extrem de feminină, o colecție perfectă pentru vară. Brățara din cauciuc are închizătoarea identică cu cea a ceasului și poate fi pavată cu diamante.

ARTICOLE SIMILARE

Dita Von Teese pentru Moschino

realitatea

Trend Alert: Bondage & Fetiș

realitatea

Agyness Deyn, Hare Krishna în V magazine

realitatea

Kate Moss si Lea T se saruta pe coperta revistei Love

realitatea

Topul Forbes al celor mai bogate modele

realitatea

Catalin Botezatu a devenit ambasador al șampaniei Mumm

realitatea

Scrie un comentariu