Home > Fashion > Bijuterii mortale

Bijuterii mortale

Inimioare seducatoare, floricele glamour, animalute dragalase… Im!… S-a cam dus vremea lor. Designerii mizeaza de cateva sezoane pe partea mai intunecata a modei, realizand podoabe desprinse parca din filmele horror.

Gotic, punk, rock sau simplu “freakish”, bijuteriile trendy infatiseaza acum scalpuri incrustate cu pietre colorate, maini scheletice sau tot felul de animale indezirabile la casa omului. Da, a venit si vremea lor! Muste, broaste, lilieci, serpi, gandaci, paianjeni, cu totii sunt la moda si adauga o nota cool oricarei tinute.

Poate respingatoare la prima vedere, insa arata exceptional, mai ales daca sunt alaturate unui stil vestimentar cuminte.

Am si eu un inel odios de frumos, cu care am reusit sa-mi sperii vecina in varsta, care ma credea fata serioasa, dar acum sunt sigura ca are dubiile ei. Este un scalp auriu, pavat cu mini cristale. In crestet are o spartura prin care intra degetul aratator si iese prin gura stramba, ai carei dinti au cazut demult. Cred ca-mi vor trebui multe pandantive cu floricele, ca sa-mi spal imaginea voodoo.

Alege-ti bijuteria care iti place cel mai mult pentru un look mortal de pe fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
Haina il face pe om, dar si accesoriile au o contributie mare!
Importanta bijuteriilor pretioase in construirea unei tinute perfecte
Punk make-up tutorial!
Style file: Kate Moss

Comenteaza acest articol

Bijuterii mortale

by   1 min
0