Tabu
Image default
FASHIONSlider

Ai uitat cum să te îmbraci la birou? Ghid de stil

În cea mai mare parte a pandemiei, am trăit într-o pereche de pantaloni comozi și călduroși în lunile mai reci, trecând vara la o rochie albă de in sau o pereche de pantaloni scurți lejeri. Acum, mulți dintre noi se gândesc serios la ce să poarte când se vor întoarce din nou la birou.

O perspectivă care poate veni cu numeroase provocări: deci cu ce să te îmbraci? Acest ghid – cu contribuția a patru persoane din interiorul modei – ar trebui să te ajute să revii la mentalitatea potrivită pentru a te îmbrăca pentru serviciu.

Când te afli într-o panică vestimentară, există tendința de a o rezolva problema la cumpărături. Dar, deoarece suntem cu toții înțelepți cu impactul obiceiurilor noastre de consum asupra planetei, ia în considerare această alternativă durabilă: caută adânc în garderoba și evită cheltuielile inutile.

Elementele de bază

Există o modalitate de a te îmbrăca confortabil, fără să arăți răvășit și, având în vedere că mulți angajatori se relaxează în privința regulilor, este un moment grozav pentru a încerca un look elegant, dar casual.

„În noua normalitate, lucrurile au devenit mai casual la birou”, a spus Joanna Dai, care și-a părăsit slujba în finanțe pentru a-și înființa propriul brand de modă omonim. Ea a observat o tendință îndepărtată de convențiile de modă de birou prea formale, cum ar fi costumele formale și fustele creion restrictive.

Realizarea unei ținute mai casual, în același timp cu aspectul profesionist, începe cu înțelegerea importanței materialelor de calitate, a potrivirii și a culorii.

Indiferent dacă ai obținut un nou rol sau este primul tău loc de muncă de după pandemie, s-ar putea să te gândești să intri în biroul tău fără nicio referință prealabilă pentru ceea ce obișnuiau să poarte oamenii înainte de Covid.

Regula de aur: creează-ți propria uniformă și apoi construiește pe ea

Pregătește-te prin stabilirea unor piese de bază care pot sta la baza garderobei tale de lucru. O pereche grozavă de pantaloni negri, un blazer și niște cămăși de calitate sunt minunate.

Fiecare articol din această colecție ar trebui să fie ceva ce ați purta de mai multe ori într-o săptămână și ar trebui să purtați fiecare articol în cel puțin trei ținute diferite. Combină uniforma cu bijuterii și accesorii.

ARTICOLE SIMILARE

Doliu uriaș la Hollywood! Sean Connery a murit

Andreea Damian

Jacheta din denim sau cum sa-ti scoti orice tinuta in evidenta

realitatea

Robotul Somnox care se presupune că te adoarme dar arată ca un copil de-al lui Darth Vader

realitatea

Neversea, amânat pentru anul următor

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎢ Romantism și ceață

Ciocîrlan

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Scrie un comentariu