Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Ce ține regina Elisabeta a II-a în poșetă? Vei rămâne surprins să afli

Regina Elisabeta a fost întotdeauna un fashion icon. Suverana e mereu văzută purtând ținute care i se potrivesc cu paltonul, pălăria sau chiar umbrela. Și nu uitați de gențile de mână. Chiar și acasă la Palatul Buckingham, regina poartă poșetă la evenimente oficiale, ceea ce ne face să ne întrebăm: ce ține în ea?

Conform cărții What’s Inside the Queens Handbag?: And Other Royal Secrets, scrisă de Phil Dampier, regina nu poartă lucruri obișnuite – chei, portofel sau telefon. Dar s-ar putea să fii surprins de ceea ce ține în permanență în ea.

 

Regina ține în poșetă un cotidian, o agendă, o cameră foto mică și un briceag. Ați citit bine, un briceag! Înțelegem că ține camera foto pentru fotografii private cu șefii de stat, dar de ce nu se desparte de briceag? „Adăugați o oglindă, jurnalul și agenda telefonică, ochelarii de soare și, așa cum are orice cercetașă de nădejde, un briceag și veți înțelege de ce are nevoie tocmai de o geantă de mărimea aceea”, explică expertul regal Phil Dampier, care susține că Regina mai poartă în geantă și fotografii de familie, cuvinte încrucișate și o trusă de machiaj metalică, primită cadou de nuntă de la Prințul Philip.

Sally Bedell Smith, biografa familiei regale britanice și autoarea cărții Elizabeth Regina: femeia din spatele tronului, a spus că regina în vârstă de 94 de ani poartă întotdeauna în geantă rujul ei preferat, Clarins, o oglinjoară, ochelarii de citit, bombonele mentolate și un stilou. Chiar dacă este cea mai bogată femeie din lume, suverana are bani în geantă doar duminica, atunci când merge la slujba de la biserică. Evident, este vorba despre sume mici.

Dacă ați observat deja, Regina Elisabeta poartă de obicei o geantă neagră Launer și o face de mai bine de 50 de ani. De fapt, deține o colecție impresionantă de poșete făcute pe comandă de la brandul ei preferat, Launer, nu mai puțin de 200 de bucăți. Regina nu se poate despărți de o geantă a cărei emblemă neobișnuită o face extrem de ușor de recunoscut și care datează din anul 1968.

Traviata neagră este preferata Reginei

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Andreea Damian

Incendii Australia: Fumul rezultat în urma incendiilor va circula complet în jurul globului, spune Nasa

realitatea

The Guardian, despre nunțile opulente din Țara Oașului

Andreea Damian

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

Andreea Damian

Persoana Galliano greseste, designerul Galliano plateste

realitatea

Divorț răsunător în showbiz! Se despart după 18 ani de mariaj

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu