Tabu
Image default
FASHION

Designeri si branduri din Romania si Italia la Romania Fashion Festival

Catalina Burlo Events, in colaborare cu Fundatia Fapte Bune, va invita la prima editie Romania Fashion Festival, care se va desfasura sambata, 28 Noiembrie, incepand cu orele 19:30, in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea.

Evenimentul care doreste sa se claseze in topul festivalelor de moda din Romania, va aduce pe podium designeri romani si internationali, intr-un show prezentat de Bogdan Vladau impreuna cu Raul Popa si onorat de prezenta invitatului special, Catalin Botezatu.

Astfel cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda, impuse de designeri si branduri precum: Felba, Alis by Alina Sabau, Giuliano Sabau, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Antoanelle, Spencer by Ciprian Craciun,Pusa Ciucle si Monica Anton. Totodata pe podiumul RFF va fi lansata si cea mai noua colectie a brandului italian Lelka Lor.

Evenimentul se va bucura de momente artistice si magie, oferite de catre invitatii: Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard si Bianca, dar si de un concert marca Bogdan Vladau.

designeri_si_branduri_din_romania_si_italia_la_romania_fashion_festival1Oficialitati ale Municipiuli Oradea si nu numai, si-au confirmat prezenta la eveniment, precum si renumite bloggerite din industria fashionului.

Romania Fashion Festival este marca inregistrata Catalina Burlo Events si este primul eveniment de fashion,de o mare anvergura, gazduit de orasul Oradea.

Evenimentul va fi cu siguranta, evenimentul anului, atat in Oradea cat si in Transilvania.

Prin aceasta prima editie, organizatoarea evenimentului, Catalina Burlo, doreste sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, toate fondurile provenite in urma evenimentului, vor sprijini realizarea unei tabere destinata copiilor defavorizati „Tabara de munte – Turnul de Apa Suncuius”, proiect care apartine Fundatiei Fapte Bune.

Tabara, situata in varful de munte Balnaca-Grosi, Jud. Bihor, doreste sa vina in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa implementeze strategii de autocunoastere, crestere a increderii in sine, socializare, integrare in societate, precum si strategii educationale, culturale, sportive si de divertisment.

Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate, sunt invitati sa participe la Romania Fashion Festival, sambata 28 noiembrie de la orele 19:30.

 

ARTICOLE SIMILARE

Privire asupra erei John Galliano la Dior

realitatea

Coco Rocha, “dezbracata” fara stirea ei in Photoshop

Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

realitatea

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Coco Rocha pentru Elle UK octombrie

realitatea

Lumea modei se mobilizează pentru Ucraina

Andreea Damian

Scrie un comentariu