Tabu
lifestyle

Bilele lui Robert Turcescu cumparate de un fan cu 200 de euro

Campania Salvati Pianele Conservatorului demarata la inceputul lunii decembrie de Realitatea.net si Realitatea TV continua si in ianuarie. Bilele lui Robert Turcescu au fost deja adjudecate pentru 200 euro, in timp ce Ioana Basescu a donat celebrul tricou “Tata este cool”.

Bila alba si cea neagra cu care, timp de mai bine de sase ani, Robert Turcescu le-a dat mari emotii oamenilor politici in emisiunea 100% de la Realitatea TV au fost achizitionate de un fan in schimbul a 200 euro, dublul sumei de la care a pornit licitatia. 

In cadrul licitatiei Salvati Pianele Conservatorului au mai fost adjudecate, de asemenea, papusa traditionala birmaneza donata de Dan Chisu, icoana pictata pe sticla daruita de actrita Magda Catone si colectia de poezii Citeste si taci scrisa si legata manual de jurnalista Realitatea TV Mirela Voicu.

Pe lista noilor-veniti s-a inscris si tricoul roz cu paiete negre “Tata este cool” care a facut senzatie in 2007 cand fiica mai mare a lui Traian Basescu, Ioana, l-a afisat in timpul unei vizite la sediul de campanie al presedintelui suspendat.

Cei care doresc sa sustina reconditionarea celor 16 piane martore ale istoriei muzicale romanesti pot licita in continuare pentru unul dintre obiectele donate de vedete si oameni de afaceri.

Printre articolele disponibile in cadrul licitatiei se numara cutitul din Mexic cu simboluri traditionale oferit de Oreste; rochia Dolce Gabbana si perechea de pantofi Cesare Paciotti daruite de Oana Zavoranu;  inelul Monicai Columbeanu, 2 tricouri marca Smiley; brosa cu pene si colierul cu ceas al solistei Corina Bud (fosta Ciorba); butonii de aur marca Dupont oferiti de Dan Diaconescu; colierul din fildes primit de la o bastinasa de cantareata Ana Maria Ferentz; poseta Guess donata de Rocsana Marcu; tacul de biliard al realizatorului TV Mihai Tatulici; exemplarul cu autograf al biografiei Viata mea scrisa de Bill Clinton, donat de omul de afaceri Octavian Radu; si mingiile cu autograf donate de Bogdan si Mitica Dragomir.

Licitatia se desfasoara online pe www.Realitatea.Net/licitatii pana la sfarsitul lunii februarie, cand intreaga suma va fi donata Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bănică s-a bătut cu un şofer de TIR!

Love story 16

realitatea

Noul monitor Philips Adobe RGB

Rachel McAdams, pregătită să o sărute pe Noomi Rapace (FOTO)

La 38 de ani, Olivia Steer a dezvăluit secretul tinereţii şi frumuseţii

Efectul Photoshop: Kim Kardashian are o silueta incredibila de clepsidra!

Scrie un comentariu