Home > Lifestyle > Stiri > “Este reala si blestemata”. Mireasa moarta care sta de 75 de ani intr-o vitrina a speriat un oras intreg

“Este reala si blestemata”. Mireasa moarta care sta de 75 de ani intr-o vitrina a speriat un oras intreg

Un magazin cu rochii de mireasa din orasul Chihuahua, Mexic, a devenit celebru in toata lumea. Vizitatori din Statele Unite si Europa au mers special pentru a vedea manechinul din vitrina.

Locuitorii orasului sunt convinsi ca manechinul este in realitate cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuala Esparza.

Manechinul a aparut in vitrina in martie 1930 si de mai bine de 75 de ani poate fi vazut in magazinul de rochii.

“La Pascualita”, asa cum a fost numita de localnici, seamana extraordinar de bine cu o femeie in carne si oase, ceea ce i-a facut pe toti cei care au vazut-o sa se intrebe daca nu cumva aceasta nu este reala.

Locuitorii orasului mexican povestesc ca fiica patroanei a murit chiar in ziua nuntii ei, dupa ce a fost muscata de un paianjen si ca de atunci zace in acea vitrina.

Speculatiile legate de mireasa din vitrina au fost alimentate si de o declaratie recenta venita din partea unei angajate.

“De fiecare data cand ma aflu in apropierea ei incep sa tremur. Ma uit la mainile ei si sunt identice cu ale mele. I se vad pana si venele de pe picioare. Chiar cred ca e reala si nu din plastic”, a declarat angajata.

Expertii spun insa ca este imposibil ca un cadavru sa stea atat de bine conservat 75 de ani.

“Nu are cum ca un cadavru sa se pastreze atat de bine, indiferent de cat de imbalsamat este. Dupa numai cateva saptamani de la moarte, pielea se descompune si are un aspect urat”, a declarat un specialist.

Mii de cliente trec pragul amagazinului insa, in speranta gasirii unei rochii perfecte. Multe dintre ele spun ca nu o sa mai calce pragul magazinului niciodata din cauza manechinului.

Articole asemanatoare
casa
Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi
Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale
Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?
Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute

Comenteaza acest articol

“Este reala si blestemata”. Mireasa moarta care sta de 75 de ani intr-o vitrina a speriat un oras intreg

by   1 min
0