Tabu
lifestyle

Bobonete si Cabral pleaca in Africa de Sud!

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii va avea gazde pe Bobonete si Cabral! Inceputul anului 2015 aduce in grila PRO TV cel mai mare, spectaculos si asteptat reality-show din lume! 21 de zile, 12 vedete participante si 2 gazde pregatite sa faca fata junglei sunt coordonatele productiei ce va trece bariera ecranului in fiecare seara.

Cei doi prezentatori, Mihai Bobonete, om de televiziune si actor de stand-up comedy roman si exoticul Cabral, cunoscut actor si prezentator de televiziune vor aduce in fata telespectatorilor toate stirile si povestile din jungla si vor fi singura interfata a vedetelor participante cu civilizatia.

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” va fi in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Intreaga perioada participantii vor fi filmati in permanenta. Participantii trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la tabieturile care de obicei le fac viata atat de placuta. Ei vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana, indeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti.

Publicul este singurul care hotaraste, prin vot, cine pleaca si cine ramane in show, in functie de preferinte. De asemenea, in primele episoade, tot publicul este cel care voteaza concurentul care indeplineste sarcina zilnica. Pe masura ce show-ul avanseaza, concurentii incep sa fie eliminati, unul singur ramanand castigator si primind titlul de Rege sau Regina a junglei.

ARTICOLE SIMILARE

Monica Bârlădeanu la Festivalul de Film de la Veneția

realitatea

Love story 24

realitatea

Mama Mădălinei Pamfile dezvaluie de ce si-a abandonat copilul

Wesley Snipes a intrat la închisoare

realitatea

Jennifer Aniston este cea mai dorită burlăciță din lume

realitatea

Michael Jackson trăieşte!

Scrie un comentariu