Home > Lifestyle > Cabral vorbeşte despre CONCEDIERILE DIN PRO: “La evaluare am ieșit…”

Cabral vorbeşte despre CONCEDIERILE DIN PRO: “La evaluare am ieșit…”

Chiar dacă emisiunea pe care o modera la Acasă TV, “Poveştiri de Noapte”, a fost anulată, conducerea postului a decis să-l păstreze pe Cabral, care va fi angrenat în alte proiecte ale trustului.

“Probabil că ați auzit de schimbările care se întâmplă acum în trustul Pro. Schimbări pe care nu le-a prevestit nimeni, modificări ce schimbă întreaga piață de media de la noi. Sunt în Pro de 13 ani. Ani buni, frumoși în care am strâns prieteni și pățanii, multe ore de muncă dar și de râs și distracție.

Poveștiri de Noapte, emisiunea pe care o prezentam de 8 ani s-a oprit. Toți au presupus că și eu m-am oprit. Și-atunci au început telefoanele și – mulțumesc lui Dumnezeu – ofertele. Eu, totuși… (…)

Revenind la discuția de azi… s-a schimbat conducerea trustului în care lucrez. La evaluare am ieșit bine, chiar foarte bine. Au decis să-mi propună să rămân, pentru că au considerat că merit.”, a povestit Cabral pe blog-ul personal.

Prezentatorul a declarat că a reuşit să-şi păstreze locul de muncă datorită lecţiilor despre respect primite de la mama sa.

“Și când mi-au spus de ce cred ei că merit mi-au repetat exact lucrurile pe care le-am copiat de la mama, lucruri pe care le poți uni sub ideea de << respect pentru locul meu de muncă>>.

Știu că nu e cool să scriu despre asta, despre mame și respect pentru muncă, dar n-am alergat după culeanu până acum, n-o fac nici acum… Sunt recunoscător mamei mele pentru că a reușit să mă învețe să-mi fac treaba cum trebuie, să-mi respect munca”, a mai scris Cabral.

Articole asemanatoare
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Bobonete si Cabral pleaca in Africa de Sud!
Ultima seara a lui BARTOS la Pro TV! Cine il va inlocui!
Cabral A ÎNLEMNIT! Uite CUM A VENIT ACASĂ Andreea, SOŢIA LUI

Comenteaza acest articol

Cabral vorbeşte despre CONCEDIERILE DIN PRO: “La evaluare am ieșit…”

by   1 min
0