Home > Agenda > Cașcavalul Clasic de la Napolact – fiecare kilogram produs cu 10 litri de lapte

Cașcavalul Clasic de la Napolact – fiecare kilogram produs cu 10 litri de lapte

FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează cașcavalul Clasic Napolact într-un ambalaj nou și modern, făcut după o rețetă tradițională Napolact, care folosește 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru fiecare kilogram.

 Anul acesta, Cașcavalul Clasic Napolact a primit distincția ”Superior Taste Award”, oferită de International Taste & Quality Institute (iTQi) din Belgia, o organizație independentă formată din bucătari șefi și sommelieri dintre cei mai apreciați. Astfel, calitatea produselor Napolact este certificată și de cei mai renumiți profesioniști în domeniu.

 ”Ne bucurăm de faptul ca atât consumatorii români, cât și juriul profesionist din Belgia apreciază Cașcavalul Clasic Napolact. Suntem convinși că această preferință se datorează rețetei noastre speciale cu 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru un kilogram de cașcaval. Vom oferi în continuare produse bine făcute, cu gust și calitate de care suntem mândri și care conving la o primă degustare”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Articole asemanatoare
Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului
Hochland lanseaza Cascavalul cu Ingrediente
Napolact a lansat Sana cu capsuni si coacaze
Gusta un iaurt cum nu s-a mai pomenit!

Comenteaza acest articol

Cașcavalul Clasic de la Napolact – fiecare kilogram produs cu 10 litri de lapte

by   1 min
0