Home > concurs > Câştigă unul din cele două seturi Ivathermn

Câştigă unul din cele două seturi Ivathermn

În această iarnă, tabu.ro şi Ivatherm vă aduc setul perfect de îngrijire a pielii. Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.

GlykoLift Ser cu efect de lifting este recomandat tuturor tipurilor de piele matură (sensibilă, normal/mixtă sau uscată). Datorită ingredientelor inovatoare obţinute prin glycobiotehnologie, serul are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea.

Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.  Este recomandata pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acţiunii factorilor interni sau externi (frig, vânt, soare, detergenţi etc).

Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică este un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate şi atopice – pentru faţă şi corp. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.

Concursul se desfăşoară în perioada 2 – 9 decembrie şi tot ceea ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la întrebarea: ” Ce beneficii vă oferă setul de iarnă Ivatherm?”

Fiecare set conţine: GlykoLift Ser cu efect de lifting, Cremă hidratantă pentru mâini Ivahidra,Cremă hidratantă pentru faţă, Gel de duş pentru piele sensibilă uscată.

Succes!

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarele celor două setului Ivatherm se numesc: Vituly Andrea, Stefanescu Mihaela.

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

228 Responses

 1. Nicoleta Pasescu

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros.
  GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat.
  Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii.
  Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.
  Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

  1. zamfira petruta

   Setul de fata Ivatherm ne ajuta sa facem fata sezonului friguros….ne ajuta sa ne hidratam,sa ne calmam si sa ne curatam piele….

   1. Ioniche Daniela Iuliana

    Gelul asigura curatarea pielii uscate si sensibile, cremele asigura hidratarea imediata si pe termen lung iar serul are efect lifting si anti-age.

 2. Leca Liliana

  Odata cu venirea iernii orice femeie are nevoie de foarte multa hidratare si chiar asta ofera Setul de iarna Ivatherm!Hidratarea este un pas esetial in ingrijirea pielii,pe care oricare dintre noi ar trebui sa il respecte.Totodata,aceste produse ne mai ofera curatare,ingrijirea pielii mature, calmarea senzatiilor de iritatie sau disconfort,redau supletea pielii uscate si agresate.Asadar orice femeie ar trebui sa le foloseasca!

 3. Rosu Oana Nicoleta

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 4. Ciubotaru Aglaea

  Pielea noastra are nevoie de un ajutor in plus in timpul sezonului rece. Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 5. Rosu Evelin Elena

  Cremele hidratante asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică, asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile. GlykoLift Ser cu efect de lifting are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor.

 6. Geta Alexiu

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, o piele sanatoasa si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 7. Leonard A.

  Produsele asigura o buna hidratare, redand supletea pielii uscate si agresate. Un ajutor de nadejde in anotimpul rece

 8. olteanu irina

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio, netezind ridurile si redând supleţea pielii uscate.

 9. Bleotu Macrina

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 10. botezatu anna melania

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.
  Reply

 11. emilia

  Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 12. GRIGORAS MIHAELA

  Beneficiile setului de iarna Ivatherm sunt evidente : ne ajuta sa ne redobandim si sa ne mentinem frumusetea pielii fetei, a mainlor. Cele patru produse ne ajuta la * netezirea ridurilor * hidratarea profunda a pielii, curatarea si calmarea pielii, cresterea supletii si fermitatii pielii. E un set pe care orice femeie si l-ar dori.

 13. Cristofer

  Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.
  Reply

 14. Inna

  Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 15. Tarhon Petronica

  Setul de iarna de la Ivatherm ar fi ideal pentru pielea mea! Produsele Ivatherm asigura o hidratare optima a pielii in timpul sezonului rece, ajuta la calmarea pielii, avand un efect nutritiv deosebit. Mi-as dori foarte mult aceste produse, deoarece sunt o mare fana Ivatherm si stiu ca acest brand este expresia calitatii!

 16. Cristina P.

  Setul de ingrijire pentru iarna de la Ivatherm este perfect pentru hidratarea pielii in acest sezon in care expunerea la frig este inevitabila si totodata plina de riscuri! Cele patru produse din set sunt ideale pentru pastrarea unui ten tanar si pentru a avea o piele sanatoasa pe tot parcursul iernii!

 17. Anton Gabriela

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, o piele sanatoasa si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 18. patrascu cristina

  Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.  Este recomandata pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acţiunii factorilor interni sau externi (frig, vânt, soare, detergenţi etc).

 19. Daniela H

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne vor ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio. Ne asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Au efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 20. COSTACHE MIHAELA

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice ecesive, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 21. Tarhon Diana

  Setul de iarna de la Ivatherm este tot ce imi doresc pentru perioada urmatoare! Produsele de exceptie, calitative, ce asigura hidratarea si supletea pielii, aspecte foarte importante in sezonul rece, precum si faptul ca este aceste produse sunt un aliat de nadejde al oricarei femei sunt argumente pentru a avea cat de curand acest set de iarna de la Ivatherm!

 22. Silvia

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 23. chiriac ionut

  Setul Ivatherm este hidratarea perfecta pentru anotimpul rece si are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 24. ana maria grosu

  Ivatherm vă aduc setul perfect de îngrijire a pielii. Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.

 25. GRIGORE ARTEMIZIA

  Beneficii de îngrijire a pielii. Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vor ajuta să se faca faţă sezonului rece cu brio.

 26. Marinache Oana

  GlykoLift Ser cu efect de lifting ,datorită ingredientelor inovatoare obţinute prin glycobiotehnologie, serul are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor si ofera încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea.

  Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Este recomandata pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acţiunii factorilor interni sau externi (frig, vânt, soare, detergenţi etc).

  Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

  Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică este un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate şi atopice – pentru faţă şi corp. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.

 27. banu elena

  Produsele Ivatherm, ideale pentru un ten tanar si o piele sanatoasa,ne ajuta sa facem fata sezonului rece.Hidrateaza intens piele,si sunt perfecte pentru iarna.

 28. Zita

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece

 29. Cristina Dumitru

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, o piele sanatoasa si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 30. Stanculescu-Stancu

  Beneficiile setului de iarna Ivatherm sunt evidente : ne ajuta sa ne redobandim si sa ne mentinem frumusetea pielii fetei, a mainlor. Cele patru produse ne ajuta la netezirea ridurilor hidratarea profunda a pielii, curatarea si calmarea pielii, cresterea supletii si fermitatii pielii.

 31. Cristina R

  Setul ofera protectia necesara pielii pe timpul iernii, de la hidratarea fetei si mainilor, la curatarea delicata si lifting.

 32. Voicila Loredana

  Setul de iarna Ivatherm este ideal pentru protejarea si ingrijirea pielii in sezonul rece. Produsele sunt calitative si cu efecte vizibile de la primele utilizari.

 33. nichitean mirabela

  Setul de iarna Ivaterm ofera protectia necesara pielii in sezonul rece. Ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece

 34. Schiopu Margareta

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser cu efect de lifting ,datorită ingredientelor inovatoare obţinute prin glycobiotehnologie, serul are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor si ofera încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Este recomandata pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acţiunii factorilor interni sau externi (frig, vânt, soare, detergenţi etc). Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 35. gal diana cristina

  Acest set este ideal pt sezonul rece deoarece ajuta la hidratarea si ingrijirea corpului sensibil. Orice femeie ar trebui sa-l foloseasca.

 36. vieru cristiana

  Odata cu venirea iernii orice femeie are nevoie de foarte multa hidratare si chiar asta ofera Setul de iarna Ivatherm! Ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser cu efect de lifting ,datorită ingredientelor inovatoare obţinute prin glycobiotehnologie, serul are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor si ofera încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Este recomandata pentru pielea uscată sau deshidratată a mâinilor în urma acţiunii factorilor interni sau externi (frig, vânt, soare, detergenţi etc).

 37. Cristina Popescu

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 38. Maria Bivolaru

  Setul de la Ivatherm iti ofera hidratarea si protectia necesara tenului tau pe tot parcursul anotimpului rece lasandu-ti pielea fina si catifelata de-a lungul intregului anotimp!

 39. Vacaru Alina

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 40. Dumitrescu Adriana

  Produsele Ivatherm,care sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, te ajuta să faci faţă sezonului rece cu succes deoarece asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.
  Reply

 41. Alexandra M.

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 42. Cristina Pastravanu

  Setul de iarnă Ivatherm coţine produse menite să ajute pielea să facă faţă sezonului rece cu brio, menţinând-o tânără şi sănătoasă.

 43. Vasilescu Ionel Cornel

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 44. Nicoleta Agache

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne vor ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio.Ne vor asigura o hidratare profunda,imediata si pe termen lung,redand supletea pielii uscate si agresate.

 45. Boer Diana

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 46. Samoila Cristina

  Avand in vedere ca sezonul rece s-a instalat,pielea a inceput sa se usuce.Cremele vor avea grija sa-mi hidrateze pielea in mod corespunzator.

 47. birladeanu ana maria

  produsele Ivatherm ne ofera ingrijirea de care avem nevoie in sezonul rece,hidratare profunda si imediata lucru foarte important pentu orice piele

 48. Ana Voicila

  Orice femeie are nevoie de creme, in mod special iarna.Aceste creme ma vor ajuta sa-mi mentin piele hidratata si catifelata.

 49. Jecu Nicoleta

  Setul de iarnă Ivatherm a fost creat pentru a ajuta doamnele in sezonului rece.Cu GlykoLift Ser se poate recapata fermitatea şi elasticitatea pielii.Crema hidratanta pentru maini si crema hidratantă pentru faţă, asigură hidratarea profundă, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor si a tenului,din cauza factorilor externi precum vantul sau frigul.Iar gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile.

 50. mary0

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 51. olimpia

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 52. dragos

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 53. nicusor

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 54. iulian

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 55. daniel

  Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 56. sorin

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 57. liliana

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 58. maria

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 59. ioan

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 60. daniela trimbitas toma

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

 61. Sirghi Diana

  Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, și ajută la îngrijirea și hidratarea pielii în sezonul rece. GlykoLift Ser are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea.
  Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.

 62. Monika Erzsebet

  Pielea noastra are nevoie de un ajutor in plus in timpul sezonului rece. Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 63. goleanu constantin

  Setul de iarna Iwatherm este recomandat pentru rolul lui in hidratarea si inmuierea pielii uscate si iritate datorita factorilor atmosferici: ger,vant.Are rol calmant,antiinflamator,antibacterian,nutritiv-este ideal pentru iarna si acopera toate tipurile de piele ,la toate varstele.

 64. Gheorghe Stelian

  Setul de iarna de la Ivatherm asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp, au efect nutritiv,antiinflamator si antibacterian, calmand totodata senzatia de disconfort prin actiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 65. dragomir cornelia

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 66. dovan cristina

  Cremele hidratante asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate si are efect nutritiv,antiinflamator si antibacterian

 67. Ababei Dan

  Setul de iarna de la Ivatherm asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp, au efect nutritiv,antiinflamator si antibacterian, calmand totodata senzatia de disconfort prin actiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 68. Ionela

  ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă,au efect nutritiv,antiinflamator si antibacterian, calmand totodata senzatia de disconfort prin actiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 69. Vulcu Anca

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 70. Bulgariu Mihaela

  Setul de iarna Ivatherm ofera hidratarea perfecta pentru anotimpul rece. Acesta contine produse ideale pentru mentinerea unui ten tanar, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 71. Ogrutan Mirela Corina

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 72. Paverman Laura

  Produsele Ivatherm oferite, asigura mentinerea tineretii tenului prin efectul de lifting al serului, a hidratarii tenului si mainilor…toate atat de necesare in sezonul rece!

 73. Postelnicu Mariana

  Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 74. Joita Mioara

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 75. amet nelida

  Iarnă avem nevoie de o ingrijire speciala a pielii. Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio si ne hidrateaza pielea

 76. Alina Pirvoiu

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vor ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio.
  Asigura combaterea imbatranirii tenului, prin recapatarea fermitatii si elasticitatii, hidratare profunda imediata si pe termen lung, redand supletea pielii. Are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian cu effect restructurant.

 77. ANTOHE CRISTINA-ELENA

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, o piele sanatoasa si ne ajuta sa facem fata cu bine sezonului rece.

 78. iozefina

  asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian

 79. Suhov Valentin

  Asigura hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 80. Suhov Alexandra

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 81. Suhov Niculina

  Produsele asigura o buna hidratare, redand supletea pielii uscate si agresate. Un ajutor de nadejde in anotimpul rece

 82. Alina Somesan

  Toate cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, intrucat ne ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio. Ele asigura combaterea imbatranirii tenului, prin recapatarea fermitatii si elasticitatii, hidratare profunda imediata si pe termen lung, redand supletea pielii. Au efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian cu efect restructurant.

 83. Chirvase Ioana

  hidratarea,catifelarea,hranirea cu vitamine benefice pielii si frumusetea de care o femeie are nevoia zi de zi.

 84. Tarhon Ion

  Setul de iarna de la Ivatherm ar fi ideal pentru sotia mea. Calitatea, hidratarea, confortul si redescoperirea frumusetii pielii sunt doar cateva dintre atuuri ce recomanda Ivatherm! Intotdeauna, Ivatherm a reprezentat aliatul de nadejde al sotiei mele!

 85. memes

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio, netezind ridurile si redând supleţea pielii uscate

 86. Vlad Adriana

  Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.Asigură hidratarea profundă.

 87. Ellie

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne vor ajuta sa ne hidratam si s ane ingrijim corect tenul (si nu numai) in sezonul rece.

 88. Gogoci Ramona Liana

  Asigura hidratarea profundă,, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. de asemenea are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant.

 89. Rusu Alexandru

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, o piele sanatoasa si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 90. goleanu anisoara

  Setul de iarna Iwatherm protejeaza pielea pe timp de iarna,in conditti extreme de temperatura si umiditate;hidrateaza puternic,are efect nutritiv,antibacterian si antiinflamator.

 91. tudorache caterina

  Setul de iarna Iwatherm, care contine 4 produse cosmetice, este idealpentru piele in condittile de temperatura si umiditate din perioada rece a an ului.Hidrtateaza puternic si hraneste pielea,are efect antibacterian si antiinflamator.Asigura tineretea si frumusetea pielii in conditii extreme de temperatura si umiditate.

 92. scintei adina

  hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Setul de iarna Iwatherm protejeaza pielea pe timp de iarna,in conditti extreme de temperatura si umiditate;hidrateaza puternic,are efect nutritiv,antibacterian si antiinflamator

 93. tudorache ionica liliana

  Setul de produse Iwatherm pentru iarna este special conceput pentru perioada anului cu temperaturi foarte scazute,cu vanturi puternice care usuca excesiv pielea.Aceste produse hidrateaza puternic pielea ,au un rol nutritiv,antibacterian,antiinflamator.Tonifica pielea si ii dau un aspect tineresc si proaspat.

 94. goleanu anisoara

  Produsele Iwatherm pentru iarna hidrateaza bine pielea,o tonifica,au rol nutritiv,antibacterian si antiinflamator.Impiedica uscarea si imbatranirea pielii,espusa neplacerilor cauzate de vremea geroasa si de vanturile puternice.

 95. Pavalache Sebastian Ionut

  Setul de iarna de la Ivatherm asigura hidratarea si supletea pielii. Ofera protectie a pielii pe timp de iarna, are efect antibacterian, nutritiv si antiinflamator. IVATHERMN ideala pentru anotimpul rece.

 96. ciolanel alexandra

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii.

 97. Balan Adrian

  Ajuta pielea sa faca fata sezonului rece prin rehidratare si rolul nutrivit, antibacterian si antiinflamator.

 98. Botinestean Iuliana

  Ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 99. MATHE KAROLY

  PRODUSE MERITA NOTA 10, LIKE&SHARE, PARTICIP, IMI PLACE IN ORCE MOMENT,.,ESTE FOARTE BUN TIMP DE IARNA,.,FELICITARI.

 100. OANTA DANIEL STEFAN

  Setul de produse Iwatherm pentru iarna este special conceput pentru perioada anului cu temperaturi foarte scazute,cu vanturi puternice care usuca excesiv pielea.Aceste produse hidrateaza puternic pielea ,au un rol nutritiv,antibacterian,antiinflamator.Tonifica pielea si ii dau un aspect tineresc si proaspat.

 101. OANTA CARMEN

  deale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 102. Cristina Popescu

  Setul de ingrijire pentru iarna de la Ivatherm este perfect pentru hidratarea pielii in acest sezon in care expunerea la frig este inevitabila si totodata plina de riscuri! Cele patru produse din set sunt ideale pentru pastrarea unui ten tanar si pentru a avea o piele sanatoasa pe tot parcursul iernii!

 103. gabriela gheorgeh

  setul de iarnă Ivatherm imi va aduce numai beneficii! este persfect pentru a avea un ten hidratata, luminos , ingrijit. imi voi pastra tonusul tar iar pielea mea va fi ingijita si sanatoaa si frumos mirositoare!

 104. Stefania R

  Setul de iarna Ivatherm aduce foarte multe beneficii tenului, ajuta la hidratarea acestuia, cat si pielii mainilor, previne uscaciunea pielii, si ajuta la refacerea celulelor.

 105. Felicia Talmacel

  Setul Ivatherm, ideal pentru un ten tanar si o piele sanatoasa, ne ajuta sa facem fata sezonului rece. Hidrateaza intens pielea. Este perfect pentru iarna.

 106. Diana V.

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 107. DeliaSJ

  Setul Ivatherm pentru iarna asigura hidratarea profunda si de lunga durata a pielii, are efect calmant al iritatiilor produse de expunerea la frig, efect nutritiv si antiinflamator.

 108. COSTACHE MIHAELA

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice ecesive, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian

 109. Acsinia Laura

  Setul de iarna Ivatherm ofera nenumarate pielii noastre si, in subsidiar, noua, femeilor! Produsele ofera hidratare, suplete si catifelare pielii, fiind de calitate superioara. Eu sunt o fana a produselor Ivatherm si pot spune ca sunt indragostita de minunile pe care le fac pentru ten si corp.

 110. Monica Daliu

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice ecesive si o hidrateaza in profunzime, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 111. Moldovan Cristian

  Asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice ecesive, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 112. Păun Simona

  Setul de iarnă Ivatherm ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea, asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 113. Milita Petre

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice ecesive si o hidrateaza in profunzime, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 114. Corina Pantiru

  Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 115. Bulzan Claudia

  Cremele hidratante asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică, asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile. GlykoLift Ser cu efect de lifting are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor.

 116. Ion Petre

  Ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio. Va asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 117. alina

  Cele patru produse Ivatherm, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio,produse de calitate.

 118. nicoleta

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 119. maricel

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 120. dragos

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 121. catalin

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 122. Ene Sofia Raluca

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. Produsele din acest set ofera ingrijiri pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau conditii climaterice excesive de vant si frig, asigurand hidratarea profunda, imediata si pe termen lung si redand supletea pielii. In acelaşi timp, produsele Ivatherm au efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian.

 123. mandy

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 124. constantin grigore

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 125. georgeta cucos

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 126. neculai

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 127. IOANA

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.
  Reply

 128. Aluculesei Brindusa

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

 129. Alina Gabriela

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara pe termen lung de netezire a ridurilor, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Beneficiul este ca, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii.

 130. Roxana Calimaceanu

  Produsele din setul de iarna Ivatherm imi ofera hidratarea de care are nevoie pielea care are tendinta sa se usuce destul de mult in perioada iernii. Asigura un echilibru al elasticitatii pielii si catifelarea de care orice femeie are nevoie.

 131. Dinu Florina Madalina

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne vor ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio. Ne ofera hidratare din plin si ne protejeaza pielea de frig.

 132. pop aurelia

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros,cum sunt si eu la o varsta inaintata sigur am nevoie de acest ivatherm.

 133. vlasceanu violeta

  asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate

 134. Anca

  Cremele hidratante asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică, asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile. GlykoLift Ser cu efect de lifting are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor.

 135. Neculau Ecaterina

  Produsele Ivatherm, ideale pentru un ten tanar si o piele sanatoasa,ne ajuta sa facem fata sezonului rece.Hidrateaza intens piele,si sunt perfecte pentru iarna.

 136. pantazi georgiana

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian.

 137. george pantazi

  Setul de iarna Ivatherm mentine pielea tanara si frumoasa ,ofera hidratarea profunda, imediata si pe termen lung si redand supletea pielii. In acelaşi timp, produsele Ivatherm au efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian.

 138. Daniela Tabirtoiu

  Beneficiile setului de iarna Ivatherm sunt evidente : ne ajuta sa ne redobandim si sa ne mentinem frumusetea pielii fetei, a mainlor. Cele patru produse ne ajuta la * netezirea ridurilor * hidratarea profunda a pielii, curatarea si calmarea pielii, cresterea supletii si fermitatii pielii.

 139. caba irina

  Odata cu venirea iernii orice femeie are nevoie de foarte multa hidratare si chiar asta ofera Setul de iarna Ivatherm!Hidratarea este un pas esetial in ingrijirea pielii,pe care oricare dintre noi ar trebui sa il respecte.Totodata,aceste produse ne mai ofera curatare,ingrijirea pielii mature, calmarea senzatiilor de iritatie sau disconfort,redau supletea pielii uscate si agresate.Asadar orice femeie care se respecta isi doreste sa beneficieze de aceste produse de la o firma consacrata in dermatocosmetice cum este Ivaterm;multumesc pentru aceasta sansa !

 140. Simona T

  Gelul asigura curatarea pielii uscate si sensibile, cremele asigura hidratarea imediata si pe termen lung iar serul are efect lifting si anti-age.

 141. Uli

  Trec anii pe langa noi cu ajutorul acestor seruri! Uitam de riduri. Pielea e la fel de supla si hidratata ca a unui bebelus!

 142. Vlad Andreea

  Produsele din setul de la Ivatherm ma ajuta sa am pielea hidratata pe toata perioada anotimpului rece si sa trec mai usor peste intemperiile de sezon.Tenul meu nu se mai usuca la contactul cu aerul rece, nu se descuameaza iar ridurile isi iau talapasita.Gelul de la Ivatherm e creat special pentru pielea sensibila pe care toate o avem in anotimpul hibernal, iar crema lupta impotriva rosetii tenului.Mainile nu sunt lasate mai prejos iar in ajutorul lor apare Crema Ivahidra+,care ma ajuta sa am niste maine numai bune de sarutat la gura sobei.Iarna nu-si va lasa amprenta asupra tenului meu avand aceste produse!

 143. Kiss Marcela

  Aceste produse, si nu numai, sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă. Folosesc de 2 ani aceste produse si sunt foarte multumita de ele, cel pentru piele sensibila cuperozica e cel mai bun. Multumesc.

 144. Colceag Roxana Cristina

  Setul de iarna Ivatherm ajuta la mentinerea tineretii tenului si sanatatii pielii. In sezonul rece cautam cat mai multe produse pentru piele care sa hidrateze, si acesta este principalul beneficiu al produselor din setul de iarna. Crema pentru maini are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema pentru fata reda supleţea pielii uscate şi agresate,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de curatare asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii, este restructurantă. GlyjoLift Ser are efet lifting si ajută pielea să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Multe beneficii in doar 4 produse.

 145. Stancioiu Nicoleta Florentina

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii.

 146. Aghinitei Maria

  Vine iarna si frigul ne da de furca. Setul Ivatherm contine produse ideale pentru un mentinerea unui ten tanar, ajuta la curatarea si hidratarea pielii si ne ajuta sa facem fata cu brio sezonului rece.

 147. Adina Popescu

  Buna! Setul de iarna Ivatherm ofera in primul rand beneficiul unei ingrijiri de calitate, atat de necesara pielii in sezonul rece. Fiecare produs din set are propriul efect benefic: GlykoLift Ser are efect de lifting, combate imbatranirea, reducand ridurile si ajuta pielea sa isi recapete fermitatea si elasticitatea; Crema hidratanta pentru maini Ivahidra hidrateaza profund, imediat si pe termen lung, redand supletea pielii mainilor. Are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian, calmeaza sezatia de disconfort ce apare mai ales in timpul iernii. Crema hidratanta pentru fata, piele uscata sau atopica, ingrijeste tenul uscat sau foarte uscat si este indicata pentru copii si adulti. Hidrateaza, reda supletea pielii, e nutritiva, antiinflamatoare si antibacteriana. Gelul de spalare pentru piele sensibila si uscata, cu tendinta atopica, curata pilea uscata sau foarte uscata. Are efect de hidratare, curatare si calmare, fiind restructurant si hidratant. Este bun atat pentru adulti, cat si pentru copii si bebelusi.

 148. porumb maria

  Setul de iarna Ivatherm ajuta la mentinerea tineretii tenului si sanatatii pielii. In sezonul rece cautam cat mai multe produse pentru piele care sa hidrateze, si acesta este principalul beneficiu al produselor din setul de iarna. Crema pentru maini are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema pentru fata reda supleţea pielii uscate şi agresate,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de curatare asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii, este restructurantă

 149. COSTACHE MIHAELA

  Setul de iarna Ivatherm asigura o hidratare profunda, imediata, reda supletea pielii uscate, are efect calmant, antiinflamator si antibacterian

 150. Micu Camelia

  Setul de iarna Ivatherm este tot ce imi doresc pentru luna aceasta! Sunt o mare fana a acestor produse, au o grija deosebita de pielea sensibila si nu provoaca iritatii sau alte alergii. Pielea mea este mai hidratata, mai catifelata si eu ma simt minunat folosind produsele Ivatherm!

 151. nichita cristina

  Setul perfect de îngrijire a pielii. Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea,asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor,Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 152. Constantin Malinoiu Laura

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

 153. Boboc Alina

  Hidratarea, curatarea si calmarea pielii! Ten tânăr şi o piele sănătoasă, foarte eficiente in sezonul rece!

 154. ionica silviu

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !
  Reply

 155. Corina Elena

  04/12/2013 at 3:51 pm
  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara pe termen lung de netezire a ridurilor, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Beneficiul este ca, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii.

 156. Alina.

  Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.

 157. Zamfir Ramona-Dora

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara pe termen lung de netezire a ridurilor, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Beneficiul este ca, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii.

 158. RUXANDRA MIHAILESCU

  Setul de ingrijire pentru iarna de la Ivatherm este perfect pentru hidratarea pielii in acest sezon in care expunerea la frig este inevitabila si totodata plina de riscuri! Cele patru produse din set sunt ideale pentru pastrarea unui ten tanar si pentru a avea o piele sanatoasa pe tot parcursul iernii!

 159. maracine simona

  Nicoleta Pasescu says:
  02/12/2013 at 12:53 pm
  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

 160. Pirvulet Nicoleta

  Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, și ajută la îngrijirea și hidratarea pielii în sezonul rece. GlykoLift Ser are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.

 161. maracine simona

  Setul de ingrijire pentru iarna de la Ivatherm este perfect pentru hidratarea pielii in acest sezon in care expunerea la frig este inevitabila si totodata plina de riscuri! Cele patru produse din set sunt ideale pentru pastrarea unui ten tanar si pentru a avea o piele sanatoasa pe tot parcursul iernii!

 162. Babus Claudiu

  Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, și ajută la îngrijirea și hidratarea pielii în sezonul rece. GlykoLift Ser are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurană şi hidratantă.

 163. Pirvulet Maria

  Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, și ajută la îngrijirea și hidratarea pielii în sezonul rece. GlykoLift Ser are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurantă şi hidratantă.

 164. Costina Pantea

  Setul Ivatherm, ne ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate.

 165. Pop Crina

  Cele patru produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, și ajută la îngrijirea și hidratarea pielii în sezonul rece. GlykoLift Ser are efect imediat şi pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzaţie de “ştergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă şi extrinsecă şi să îşi recapete fermitatea şi elasticitatea. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra + asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică este indicată îngrijirii pielii uscate şi foarte uscate din cauze fiziologice sau condiţii climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii şi adulţi. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate. În acelaşi timp, are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii. Este restructurantă şi hidratantă.

 166. mariaaa maryy

  Odata cu venirea iernii orice femeie are nevoie de foarte multa hidratare si chiar asta ofera Setul de iarna Ivatherm!Hidratarea este un pas esetial in ingrijirea pielii,pe care oricare dintre noi ar trebui sa il respecte.Totodata,aceste produse ne mai ofera curatare,ingrijirea pielii mature, calmarea senzatiilor de iritatie sau disconfort,redau supletea pielii uscate si agresate

 167. porumb silviu

  Setul Ivatherm, ne ajuta să facem faţă sezonului rece cu brio. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung

 168. Ioniche Daniela Iuliana

  Gelul asigura curatarea pielii uscate si sensibile, cremele asigura hidratarea imediata si pe termen lung iar serul are efect lifting si anti-age.

 169. Barbu-Savin Ramona

  Setul de iarnă Ivather imi mentine pielea hidratata in timpul sezonului rece printr-o “bariera” protectoare intre interior si exterior iar serul are rolul de a penetra in profunzime si de a livra ingredientele active. Aplicarea asociata a cremei si a serului are efect de netezire imediat si pe termen lung. GlykoLift imi regenereaza si intinereste pielea in profunzime. Gelul de dus si crema de maini ma ajuta sa-mi hidratez pielea uscata si sensibila pe timpul iernii, ii redau fermitatea si o calmeaza.

 170. Tanase Lacramioara

  Setul de ingrijire pentru iarna de la Ivatherm este perfect pentru hidratarea pielii in acest sezon in care expunerea la frig este inevitabila si totodata plina de riscuri! Cele patru produse din set sunt ideale pentru pastrarea unui ten tanar si pentru a avea o piele sanatoasa pe tot parcursul iernii! Cele patru produse, ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, vă vor ajuta să faceţi faţă sezonului rece cu brio.

 171. HOSSU EMIL

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica

 172. HOSSU EMIL

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pemtru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !Gelul asigura curatarea pielii uscate si sensibile, cremele asigura hidratarea imediata si pe termen lung iar serul are efect lifting si anti-age.

 173. Malureanu Madalina

  Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 174. Simin Zsuzsa

  Efectul produselor din setul de iarna depaseste cu mult expectantele unei femei din vremurile noastre moderne,in ceea ce priveste un produs cosmetic eficient,tolerat, sigur si de calitate mai ales in anotimpul friguros,cand problemele cu tenul se accentueaza,oferind raspuns la toate problemele noastre.

 175. Gheorghe Andreia-Cristina

  Setul de iarnă Ivatherm asigura hidratarea,hranirea, protejarea si ingrijirea pielii in sezonul rece.

 176. Daniela Borsanu

  Setul de fata Ivatherm ne ajuta sa facem fata sezonului friguros, ne ajuta sa ne hidratam,sa ne calmam si sa ne curatam pielea

 177. Stefanescu Mihaela

  Aceste produse sunt ideale pentru un ten tânăr şi o piele sănătoasă, ne vor ajuta să facem faţă sezonului rece.

 178. Georgescu Tiberiu

  Produsele Ivatherm, ideale pentru un ten tanar si o piele sanatoasa,ne ajuta sa facem fata sezonului rece.Hidrateaza intens piele,si sunt perfecte pentru iarna.

 179. flory

  Produsele Ivatherm calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active cu efect calmant. Asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 180. Vituly Andrea

  Setul de iarna Ivatherm asigura hidratarea profunda, ajuta pielea sa isi recapete fermitatea si elasticitatea, si are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian.

 181. Emilia Mitra

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara pe termen lung de netezire a ridurilor, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii redând supleţea pielii uscate şi agresate. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Asigură curăţarea şi hidratarea pielii uscate şi sensibile a bebeluşilor, copiilor şi adulţilor. Beneficiul este ca, curăţă pielea, calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţie a pielii.

 182. Nica Mihai

  Setul de iarna Ivatherm ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa si sa facem fata sezonului friguros. GlykoLift Ser ne ajuta sa ne mentinem pielea tara pe termen lung, si cu efect imediat. Crema hidratanta pentru maini Ivahidra are grija ca mainile noastre sa fie protejate si catifelate si pe timpul iernii. Crema hidratantă pentru faţă, piele foarte uscată sau atopică ne protejeaja fata de vânt, soare, frig si deasemenea,are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Gelul de spălare pentru piele sensibilă uscată, cu tendinţă atopică un gel de duş non-detergent, emolient, cu pH apropiat de cel al pielii. Este ideal pentru igiena zilnica !

Comenteaza acest articol

Câştigă unul din cele două seturi Ivathermn

by   1 min
228