Tabu
Image default
lifestyle

Castigatoarele Campionatului de Shopping Tabu

In urma cu aproape o luna revista Tabu si Mastercard invitau pasionatele de shopping eficient, rapid si elegant sa se inscrie la Campionatul  de Shopping Tabu.
Dintre cele peste 200 de cititoare inscrise in concurs pe www.tabu.ro, au fost desemnate pe 13 august cele 16 finaliste ale Campionatul  de Shopping Tabu,  in direct la Romantica TV.
 12 dintre ele au fost prezente sambata, 23 august, in Baneasa Shopping City, la startul Campionatului de Shopping Tabu.
Imbinind eficienta la shopping cu rapiditatea si eleganta cele 4 probe ale Campionatului au demonstrat ca shoppingul se face cu zambetul pe buze. In aplauzele galeriilor si ale celor citeva sute de spectatori primele doua probe ale Campionatului de Shopping Tabu – sprint pe tocuri de 12 cm si ridicatul “greutatilor” cu eleganta – au fost castigate de Melinda Becze, care a venit tocmai din Miercurea-Ciuc pentru a participa la concurs. Cele 2 victorii i-au adus in cont 400 de euro oferiti de Mastercard.
“M-am urcat in tren la 2 noaptea si la 7 eram in Bucuresti. Sincera sa fiu nu sint o avida de shopping, dar mi-a placut si mi-a parut foarte amuzanta invitatia revistei Tabu. Si e drept, m-am distrat de minune la acest concurs.” – a declarat Melinda dupa incheierea Campionatului.

Arbitrii Campionatului, Catinca Roman si Laura Carnici – stilistul revistei Tabu – au hotarit ca cea de-a 3-a proba a competitiei, fashion speed, sa fie castigata de echipa mov formata din Antoanela Boloboaca din Tulcea, Geta Stoica din Bucuresti si Nicoleta Valcu din Caracal. Pentru aceasta proba – singura proba pe echipe – concurentele au trebuit sa imbrace un manechin, in timp de 10 minute, intr-o tinuta dupa o tema vestimentara propusa de stilisti. Avand la dispozitie piese vestimentare amestecate, ale mai multor tinute, castigatoarele au reusit sa redea cel mai bine tema pe care au primit-o: Chanel Look.
Stilul le-a adus, din partea Mastercard, un premiu de 500 de euro.

Regina probelor, maratonul magazinelor, a incheiat Campionatului de Shopping Tabu. Concurentele au avut la dispozitie 15 minute pentru a strange cele 12 cartoline Tabu amplasate printre obiectele expuse la vanzare in 12 magazine din Baneasa Shopping City. Castigatoarea indiscutabila a probei a fost Larisa Coman din Bucuresti. In doar 4 minute si 40 de secunde ea a ajuns la linia de sosire cu 5 din cele 12 cartoline. Spiritul de observatie si rapiditatea i-au fost rasplatite de Mastercard cu un premiu de 200 de euro. “Sint o mare amatoare de shopping si cred ca nimeni nu cunoaste mai bine ca mine magazinele din Baneasa Shopping City. Nu mi-a fost greu sa castig maratonul magazinelor.” – a declarat, cu zambatul pe buze, dupa incheierea probei Larisa. La toate probele Campionatului de Shopping Tabu, concurentele au participat purtind pantofi cu tocuri de 12 cm.

 “Citius, Altus, Fortus”.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa, transformată în bărbat – FOTO

realitatea

Cand si cu cine si-au pierdut virginitatea…

realitatea

Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Ari Gold, cântărețul care a detronat-o pe Madonna

realitatea

Cum ARATA aceasta tanara dupa ce a lucrat 4 ani la un FAST FOOD!

O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă

Andreea Damian

PRIMA POZA. Bruce Willis cu fiica sa, bebelusa Mabel Ray / Tatic la 57 ani!

Scrie un comentariu