Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cât de tare apreciază sărbătorile, în funcţie de zodie!

Dacă tu eşti încântată până în măduva oaselor de venirea sărbătorilor, s-ar putea ca partenerul să nu-ţi împărtăşească fericirea. Află, astfel, cât de mult îi plac sărbătorile de iarnă în funcţie de zodia lui:

Berbecii nu sunt tocmai cele mai maleabile fiinţe, dar în mod cert le plac sărbătorile de iarnă. Tot ce ţine de vreun sport de iarnă îi va face plăcere, aşadar nu ezita să-i propui. În plus, îi face mare plăcere să ofere cadouri celor dragi.

Taurii ţin foarte mult la tradiţie, aşadar o sărbătoare atât de mare precum Crăciunul este prilejul perfect de a face apel la tradiţii şi obiceiuri străvechi. Se dă în vânt după produsele tradiţionale, deci sigur abia aşteaptă această perioadă a anului.

Gemenii adoră locurile aglomerate şi zilele agitate, aşadar sărbătorile de iarnă sunt ideale pentru ei.

Bărbaţii rac ţin foarte mult la ideea de familie, aşadar totul trebuie săs e petreacă în sânul familiei.

Leii adoră orice sărbătoare la care poate primi ceva dar mai ales pot fi în centrul atenţiei. Cadourile scumpe şi locurile selecte sunt pe placul lor.

Bărbaţii născuţi în zodia fecioară vor fi preocupaţi de aspectul casei de sărbătorile care se apropie. Nu este exclus să dorească să organizeze o petrecere acasă al el, doar pentru a se lăuda cu noile decoraţii de care el însuşi s-a ocupat.

Romantici până în pânzele albe, bărbaţii balanţă nu ştiu decât un lucru: sărbătorile se fac alături de persoana iubită. Pentru bărbatul balanţă nici nu va conta unde sau cum veţi petrece sărbătorile atâta vreme cât sunteţi împreună.

Scorpionii sunt extrem de pretenţioşi când vine vorba de oamenii de care se înconjoară la astfel de evenimenze. Eleganţă şi rafinament este ceea ce vrea să vadă la o petrecere de Crăciun sau Revelion.

Săgetătorii sunt dornici de aventură, aşa că venirea sărbătorilor de iarnă nu ar trebuie văzută altfel. Are nevoie de adrenalină dar şi de lux, ai grijă ce-i propui!

Capricornii simt nevoia să dea tonul, aşa că lasă-l să ia el hotărârea cu privire la modul de sărbătorire a Crăciunului sau a Revelionului. Priveşte partea bună, el întotdeauna se va oferi să organzizeze totul.

Vărsătorii nu se dau în vânt după mese cu părinţii sau în familie. El vrea să simtă că este  “în rând” cu lumea.

Peştii de-abia aşteaptă să cumpere cadouri de Crăciun. Îi poţi lăsa o zi întreagă la un târg de Crăciun şi tot nu se vor sătura. Desigur, le place să şi primească unele cadouri. Orice petrecere la care va fi amfitrion va fi un eveniment care îi va da multă încredere de sine.

ARTICOLE SIMILARE

“Verdeturi” 101

Giulia Nahmany, silueta de model fara lactate!

Ce fata are NARCISA SUCIU! A iesit prima la MISS!

realitatea

“Când îmi faci şi mie nepoţi?”

MICA: “Frumoasa mea, printul a venit sa te ia!”

MIRACOL! Pupicul mamei a readus-o la viaţă

Scrie un comentariu