Home > Agenda > eveniment > Ce-a mai facut Tabu

Ce-a mai facut Tabu

Am văzuuut „Boogie“

Am vizionat mult-așteptatul „Boogie“, în avanpremieră, la Institutul Francez, Sala „Elvira Popesco“. Åži da, afară a plouat cu găleata!

Am organizat un studio foto

Da, în timpul Săptămânii Modei de la Băneasa Shopping City, tânăra fotografă Monica Murgu a surprins 3 modele de la Elan Models în ipostaze cinematografice. Totodată, câteva dintre vizitatoarele din mall au probat ținute și s-au lăsat fotografiate în ritmul muzicii și al flashurilor.

Am jucat tenis

Pink Diva a fost zilnic la BCR Open Romania și a povestit pe www.tabu.ro toate aventurile din tribună și mai ales de pe aleile de la Are­nele BNR. Diva noastră le-a ținut pumnii tenismenilor români, apoi lui Carlos Moya, dar în final, a câștigat Gilles Simon… În ziua finalei a plouat și a fost frig, dar noi deja ne-am făcut planuri pentru ediția de anul viitor!

Ne-am invitat prietenii la brunch

La brunch-ul din septembrie s-a discutat pe marginea copertei cu Andra și s-au făcut pregătiri pentru numărul de octombrie, special Fashion.


0 Response

  1. Rebecca

    am lasat cred ca 4 mesaje pana acum legate de aceste inregistrari cu ciobanu si nu mi-a fost publicat nici macar unul!sa inteleg ca asta e politica acestei reviste???alege doar ce comentarii ii convine???

Comenteaza acest articol

Ce-a mai facut Tabu

by realitatea   1 min
0