Home > Agenda > stiri > Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

Atunci cand ne uitam la un film, asociem imediat actorul cu personajul si automat devine o singura entitate. Actorii dau viata anumitor personaje si de aceea ne raman intiparite in minte si ne ajuta privim filmul dintr-o anumite perspectiva. Insa, de cele mai multe ori avem putine informatii despre productia filmului sau despre cum au fost alesi actorii pentru un anumit film.

O mai tineti minte pe Claire din Elizabethtown, film care se poate urmari la Paramount Channel pe 18 octombrie 2014 de la ora 18:40? Actrita care a interpretat rolul sau este Kirsten Dunst, insa si Scarlett Johansson a reprezentat o optiune pentru producatori si chiar a fost prezenta la auditii. Totusi, Kirsten a fost cea care a dat viata acestui film. Va puteti imagina atmosfera filmului daca Scarlett Johansson s-ar fi numarat printre actori?

Pentru ca aceste scenarii de film nu s-au concretizat, ci au avut o alta implementare, Paramount Channel va invita la un exercitiu de imaginatie, cu ajutorul unor ilustratii care va arata cum ar fi fost daca John Travolta, Edward Norton, Scarlett Johansson, Kathy Bates, Harrison Ford, care a refuzat rolul din Jurarric Park – Lumea disparuta, film ce poate fi urmarit pe 26 octombrie 2014 la Paramount Channel, de la ora 21:00 sau Robert Downey Jr. ar fi jucat in filme pe care ni le aducem aminte din prisma altor actori.

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson vrea să devină președintele SUA
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
John Travolta
John Travolta, convins de „bunul său prieten” Pitbull să se tundă la chelie
Tom Hanks ar putea fi Geppetto în adaptarea cinema a poveștii Pinocchio

Comenteaza acest articol

Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

by   1 min
0