Tabu
Image default
lifestyle

Ce avere uriasa au impartit sotii Udrea-Cocos!

Terenuri, case, conturi, masini de lux, bijuterii. Averea Elenei Udrea, asa cum reiese din declaratia depusa la sfaristul anului trecut, e uriasa.

Elena Udrea are trecute in declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor in 2012,  sapte terenuri in Bucuresti si Ilfov, trei locuinte, doua masini, conturi de peste 1,5 milioane de lei si 500.000 de euro.
Udrea are un apartament de 60 de metri patrati, in Bucuresti, dobandit in anul 2003, precum si o casa in judetul Ilfov si un alt apartament in Bucuresti, in coproprietate cu Dorin Cocos.
Conform wowbiz.ro, deputatul detine doua autoturisme – un Mercedes din anul 2005 si un Fiat 500 din anul 2012, dar si bijuterii in valoare de 50.000 de euro.
Totodata, Elena Udrea a vandut trei apartamente si cinci locuri de parcare de pe strada Frederic Chopin, din sectorul 2 al Capitalei, pentru care a primit un total de 780.000 de euro.

Udrea are opt conturi si depozite bancare la doua banci diferite, in valoare de peste 1,5 milioane de lei si aproape 500.000 de euro, in timp ce sotul sau are o datorie de 500.000 de euro catre fostul tenismen Dinu Pescariu, scadenta in 2021. Dorin Cocos a obtinut, in ultimul an fiscal, dividende in valoare de aproape 1,4 milioane de lei, de la doua companii.

ARTICOLE SIMILARE

Janet Jackson pe twitter, despre Michael: “I miss you”

realitatea

Ungurii au tradus hitul verii in Romania. Cum sună “VARA NU DORM” în maghiară!

PICTORIAL soc cu o sportiva in TABU! Avanpremiera FOTO!

realitatea

Lindsay Lohan a fost condamnată la închisoare

realitatea

Juergen Teller expune în Haarlem

realitatea

Kim Cattrall: Nu am avut o viață sexuală satisfăcătoare

realitatea

Scrie un comentariu