Tabu
FASHION

Ce culoare vestimentară se potrivește cel mai bine cu bijuteriile din aur

Pentru a evita erorile de gust, alegerea unei ținute trebuie să fie în concordanță cu cea a bijuteriilor. Când purtați bijuterii din aur, anumite culori se potrivesc mai mult decât altele.

Bijuteriile pot juca un rol fundamental într-o ținută. Brățări cu farmec, coliere stratificate, bijuterii texturate, cercei mari. Aceste accesorii pot face toată diferența într-un aspect. Mai mult, în 2024, tendința de bijuterii este spre extravaganță și volum. 

Într-adevăr, pentru a crea look-uri la modă și îndrăznețe cu bijuterii, mai trebuie să știi să le asortezi bine. Iar printre culorile de bijuterii care ridică cele mai multe întrebări, găsim aurul. Această nuanță, care vine în variații nesfârșite (aur roz, aur șampanie etc.), nu se potrivește cu toate culorile de îmbrăcăminte. Și invers, hainele și pantofii aurii nu sunt cei mai buni aliați.

Ce culoare se potrivește cu aurul?

Chiar ar trebui să evităm să purtăm bijuterii din aur cu ținute deschise la culoare? Este negrul cea mai potrivită nuanță? Bijuteriile din aur ridică multe întrebări. Pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim coeficientul zilnic de modă, site-ul magazinului britanic de bijuterii Nabi London dezvăluie cele 5 culori vestimentare care se potrivesc cel mai bine cu bijuteriile din aur.

Aspect auriu: negrul este un pariu sigur

Aspectul negru monocrom este întotdeauna o idee bună. Dacă nu știi ce să porți la o ieșire cu prietenii, un restaurant cu iubita sau chiar pe ringul de dans, negrul este soluția atâta timp cât îl accesorizezi cu bijuterii din aur. 

Roșu și auriu: o combinație câștigătoare

Roșul este o culoare caldă și cine spune culoare fierbinte, spune bijuterii fierbinți! Pentru a îmbunătăți o rochie roșie, adăugați niște bijuterii simple, aurii. „Trebuie să alegi o bijuterie simplă, care să nu umbrească culoarea dominantă a ținutei tale”, explică marca de bijuterii.

Verde smarald pentru o notă de culoare

Dacă porți o rochie sau un top verde smarald, îți poți ridica ținuta adăugând o pereche de cercei de aur. Văzut în timpul ultimului show de modă JW Anderson dar și la Bottega Veneta sau chiar Burberry și Valentino, acesta din urmă pare să fie culoarea trendy a iernii. Așa că nu mai ezita!

Alb și auriu

Combinația noastră preferată când zilele însorite alb și auriu. „Adăugați o curea aurie și un ceas de aur la o ținută albă pentru mai mult stil”, spune Nabi London.

Se potrivesc albastrul și aurul?

Deși bijuteriile din argint se potrivesc minunat cu diferite nuanțe de albastru, aurul nu este incompatibil. Albastrul cald, precum cyan, turcoaz sau albastru rață, care conțin puțin galben sau verde, pot merge foarte bine cu cerceii, brățările sau colierele aurii. Pe rețelele de socializare, în special pe Pinterest, există multe look-uri care îmbină aceste două nuanțe.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Lucruri la care Kate Middleton nu renunță niciodată și pe care ar trebui să le includem și noi în garderoba noastră

Andreea Damian

E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

Andreea Damian

Piaget Cocktail collection

realitatea

Ținuta spectaculoasă cu care Kate Middleton a furat toate privirile la Premiile BAFTA

Andreea Damian

Reduceri pentru incaltaminte: utilizeaza cupoanele magazinelor online din Romania

realitatea

OZANA face senzatie cu sutienul ei SEXY!

Scrie un comentariu