Tabu
Image default
FASHION

Bunica a ales ținutele nepoatei timp de 7 zile. Rezultatul te va surprinde plăcut

O bunică de 62 de ani, cu gusturi cam conservatoare în privința hainelor, și-a provocat nepoata, o adolescentă de 14 ani, să ia parte la un experiment de fashion inedit. Timp de o săptămână, tânăra a purtat numai ținute alese cu grijă de bunica sa. Rezultatele au uimit-o până și pe mama fetei.

Tinerii din ziua de azi încearcă cu greu să țină pasul cu ultimele tendințe, uneori fără să-și dea seama că sunt prea tineri pentru a purta anumite piese vestimentare. Pantaloni scurți, decupați în zona feselor și chiar blugii cu talie înaltă arată drăguț pe o domnișoară de 16 ani, însă nu este exact ceea ce purtau mamele fetelor de liceu la aceeași vârstă.

Dar Katie Smith este mândră că nepoata ei poartă ceea ce își dorește. Deși există haine și accesorii pe care nu și-ar dori să le vadă pe nepoata ei. Prin urmare, într-o zi, s-a hotărât să facă un mic experiment pe adolescentă.

Timp de 7 zile, tânăra a fost îmbrăcată doar cu ținute alese de bunica ei. Gusturile fetei păreau prea exigente, dar bătrâna a știut cum să combine piesele vestimentare pentru a crea ținute cool și potrivite pentru vârsta ei.

Rezultatele au fost surprinzătoare, pentru că adolescenta a participat până la sfârșit la acest experiment. Ba mai mult, i-a promis bunicii că va apela cu încredere la sfaturile ei privind stilul vestimentar și că o va recomanda și prietenelor ei.

ARTICOLE SIMILARE

A aparut lookbook-ul Zara de primavara featuring Stella Tennant

realitatea

Alegerea editorului: Opțiuni fashion de toamnă

realitatea

Trainerii Luxury Academy au realizat prima Consultanta de Imagine

realitatea

Baroc cu tenta rock in colectia lui ZUHAIR MURAD/ Paris Fashion Week

realitatea

Fashion trend: sport + glam

realitatea

10 secrete de stil de la Prințesa Diana

Andreea Damian

Scrie un comentariu