Tabu
Image default
BEAUTY

Ce se poate întâmpla cu pielea ta când freci gheață pe față în fiecare zi

Kate Moss mizează pe tratamentele faciale zilnice cu gheață pentru a lupta împotriva umflăturii de dimineață. Modelul în vârstă de 46 de ani spune că scufundarea feței ei într-o chiuvetă plină cu gheață și castraveți o ajută să-și strângă pielea și o face să pară trează instantaneu. Deși tratamentul său s-ar putea să nu poate fi pe placul tuturor, frecarea unui cub de gheață pe piele este o modalitate ușoară și accesibilă de a obține un aspect impecabil.

1. Face pielea să arate strălucitoare.

Masarea feței cu gheață face ca vasele de sânge să se îngusteze și, la început, scade fluxul de sânge către piele. Corpul tău începe să circule mai mult sânge pe față ca răspuns și, ca rezultat, vei obține o strălucire cu aspect sănătos.

2. Îmbunătățește absorbția altor produse de înfrumusețare.

Frecarea unui cub de gheață peste cremă sau ser va ajuta produsul să pătrundă mai adânc în piele. Când capilarele de pe față se strâng, se creează un efect de tragere, care ajută pielea să absoarbă mai bine produsele de înfrumusețare.

3. Poate reduce la minimum cercurile întunecate.

Aplicarea de gheață pe față în mod regulat micșorează vasele de sânge dilatate și vă poate ajuta să minimizați cearcănele și ochii umflați. Înfășurați un cub de gheață într-o batistă curată și aplicați-l pe pielea de sub ochi. Pentru rezultate mai bune, congelați sucul de castraveți și folosiți acest amestec pentru zona ochilor.

4. Face machiajul să reziste mai mult.

Un cub de gheață sau un pachet de gheață poate servi drept primer de machiaj perfect. Frecarea cu gheață pe toată fața înainte de aplicarea fondului de ten va tonifica și strânge pielea, ceea ce va ajuta machiajul să rămână impecabil mult mai mult timp. Acoperirea machiajului proaspăt aplicat cu un strat gros de pudră și apoi scufundarea timp de 15-30 de secunde într-un vas cu apă rece ca gheața va avea ca rezultat un aspect perfect mat care rămâne impecabil ore în șir. Acest truc coreean de frumusețe se numește „jamsu”, care este o traducere literală a „scufundări”.

5. Înmoaie buzele.

Un masaj blând cu cuburi de gheață poate face minuni pentru buzele crăpate. Gheața ajută la reducerea inflamației și poate netezi pielea de pe buze.

6. Exfoliază pielea.

Cuburile de gheață din lapte servesc ca un exfoliant natural și pur. Laptele conține acid lactic care ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, în timp ce gheața vă oferă o piele strălucitoare și sănătoasă.

7. Oferă un aspect fără ulei.

Frecarea cu gheață pe față micșorează porii care produc ulei, oferindu-ți o piele cu aspect mai mat. Pentru rezultate mai bune, adăugați puțin suc de lămâie în gheață pentru a vă menține pielea bine hrănită.

Ați încercat vreodată tratamente faciale cu gheață? Ați observat cum v-a afectat pielea?

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

realitatea

L-™Oréal Paris lansează Men Expert

realitatea

CELEBRITY MAKE-UP: Freida Pinto

Video: Marilyn Monroe in noul spot publicitar Chanel No 5

6 exerciții simple pentru un păr sănătos și lung

Andreea Damian

Semințele de brad alb, beneficii incredibile pentru piele

Andreea Damian

Scrie un comentariu