Tabu
Image default
BEAUTY

Direct de la Hollywood… Anastasia Soare, The Brows Queen

Am văzut-o în reviste, la televizor, am citit despre ea, și de fiecare dată mă întrebam ce poate fi atât de senzațional. Este vorba despre Anastasia Soare, regina sprâncenelor, care a făcut o vizită „de lucru” în România. Am dat fuga la oglindă și am constatat că am nevoie de un pensat. Prietena mea Diana, de la agenția de PR, mi-a garantat „a life time experience“, așa că am rugat-o să mă programeze la o ședință. Până la întâlnirea cu ea, m-am zbătut între nerăbdare și suspiciune.

Ce poate să le facă sprâncenelor mele atât de nemaipomenit și nemaiîntâlnit? Am o formă frumoasă, nu mă mai pensez singură, așa că nu mai arăt ca vrăjitoarea cea rea… În sfârșit, a sosit și ziua mult-visată. Cum, prin natura job-ului, întâlnesc tot felul de celebrități, nu mă prea fâstâcesc, dar în acea dimineață chiar aveam emoții. L-am luat pe Roald, fotograful nostru să imortalizeze procesul schimbării mele radicale. Tot Diana mi-a spus că va fi o experiență care-mi va schimba viața.

Pentru că am ajuns un pic prea devreme, am așteptat să o penseze pe Monica Bârlă­dea­nu, pe jurnalistele de beauty, am băut o cafea pe terasa ho­­telului unde a­vea loc evenimentul, am discutat cu Roald despre pictorialele mele de lu­na trecută, am povestit cu Diana despre copii, am…, am… finally, am a­juns pe scaun.
Eram un pic plictisită de așteptare, dar Anastasia mi-a zâmbit foarte cald și după prezentările de rigoare, m-a întrebat dacă știu cine mai are ochi ca mine. Ăăă, nu știu! Răspunsul ei a venit firesc, de parcă era normal să știu deja.

Madonna. Oau, știam că îi are albaștri, ei bine, nu, sunt ca ai mei. Cred că poți să-ți dai seama că plictisul s-a spulberat pe loc. S-a uitat cu atenție la sprâncenele mele și mi-a spus că am noroc, am niște sprâncene superbe. Cu această afirmație mi-a câștigat inima. Procesul este diferit de tot ce am experimentat până acum. A început prin aplicarea unui fard special pentru sprâncene pe corpul acesteia. În acest fel a obținut linia finală a sprâncenei. Apoi, cu pensula a delimitat punctul cel mai înalt al sprân­cenei și a creat unghiul în care trebuie să se înscrie orice sprânceană care se respectă.

Regula de aur pentru a avea sprâncene perfecte este să găsești cele trei puncte esențiale care, unite, creează forma sprâncenelor ideale pentru chipul tău. Fiecare fizionomie are particularitățile sale, așa că nu poți să te duci la estetician și să-i spui că vrei să ai sprân­cene ca Charlize Theron sau Penelope Cruz. După etapa de mai sus, a epilat firele care se aflau în afara conturului. Cu fâșii micuțe de ceară de unică folosință. I-am spus că la noi nu se prea practică această metodă, iar ea a răspuns elegant, că poate este mai bine, nu toată lumea știe ce și cât să epileze.

De acord. Nu prea aș lăsa pe nimeni din saloanele de aici să-mi epileze sprâncenele. A pensat cele câteva fire care depășeau linia superioară a sprâncenelor, le-a pieptănat cu periuța și a tuns vârfurile. Eu am sprân­cenele inegale, una este mai subțire, una mai groasă, iar mie îmi plăcea cea groasă și mă gândeam cum va reuși să le facă egale, dar să rămână la dimensiunea celei groase. Ei bine, după ce a terminat, sprâncenele mele chiar erau perfecte. Le-a fixat cu un gel în culoarea lor naturală, a luminat zona de sus a sprâncenelor cu un creion și gata.

M-am uitat în oglindă și nu mă puteam opri din exclamațiile de uimire. Rapid, delicat și profesionist.
Anastasia Soare a venit la noi pentru a testa piața, intenționează să lanseze Anastasia Beverly Hills – o linie de cosmetice pentru față, ochi, buze și sprâncene, pe piața din România, iar strategia de lansare include și crearea conceptului de instruire profesională Academia Anastasia. Până atunci, însă, mă bucur de kit-ul pe care mi l-a oferit și care conține tot ce am nevoie pentru a păstra linia pe care a creat-o și de faptul că, după ce au trecut prin mâna ei vedete ca Sharon Stone, Jennifer Lopez, Madonna, Oprah, Kim Catrall, Naomi Campbell și aici mă opresc, a rămas foarte firească, umană și elegantă.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga a dezvăluit noul ei parfum

Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor

Andreea Damian

6 greșeli pe care le facem cu toții când ne spălăm pe față, conform dermatologilor

Andreea Damian

Machiaj Marchesa

realitatea

Adevarul despre starea de sanatate a Andreei Marin: “Ai mei ma suna disperati”

Frumusețe peste noapte

realitatea

Scrie un comentariu