Tabu
BEAUTYWhat's hot

Celebrity make-up: Kristen Stewart

Kristen Stewart nu este adepta unui look studiat, preferând, de obicei, un make-up și o coafură lejeră. Pe lângă succesul in lumea filmului, Kristen se află pe lista celor mai frumoase femei de pe glob, este imaginea Balenciaga pentru divizia de parfumuri, iar anul acesta va fi imaginea unei colecții Chanel.

„În aceasta imagine, Kristen poartă un machiaj ce pune accentul pe partea exterioară a ochilor, respectiv pe unghiul extern, fiind perfect adaptat pentru tipul de față ovală”, explică Dana Argeșan.

Dacă vrei să încerci acest machiaj de covor roșu, află în continuare ce pași îți recomandă make-up artistul Dana Argeşan!

BAZA
Tenul este bine uniformizat și structurat cu umbre obținute din corector într-o nuanță cu 2-3 tonuri mai închisă la culoare decât fondul de ten. Acest corector se aplică pe tâmple, bărbie și pomeți.

OCHII
Sprâncenele sunt ușor definite cu ajutorul unui fard potrivit la culoare, în funcție de nuanța părului.

Linia ochilor subliniază tușa de intensitate a acestui machiaj.

În unghiul extern s-a aplicat un fard cărămiziu satinat, chiar deasupra pliului pleoapelor, urmat de o umbră din fard maro mat, închis, aplicată în unghiul extern și pe rama inferioară până la jumătatea pleoapei inferioare.

În unghiul intern s-a aplicat un fard satinat deschis, iar conturul a fost trasat în liner negru. Pe conjunctivă s-a aplicat un khol negru, waterproof, iar genele au fost definite în mai multe straturi de mascara neagră.

Fardul satinat deschis s-a aplicat în unghiul intern pentru un efect inocent, care să contrabalanseze intensitatea acestui machiaj.

Chiar și genele de jos au fost definite cu mascara pentru un efect de mărire al ochilor, dat fiind că aplicarea khol-ului pe conjunctivă micșorează forma ochilor.

BUZE & POMEȚI
Buzele sunt discret subliniate în nuanțe de bej în textură glossy, iar pomeții sunt marcați cu o pudră teracotta (bronzantă).

Foto: Shutterstock

Citește și:
Celebrity Make-up: Elizabeth Banks
Celebrity Make-up: Leighton Meester
Celebrity Make-up: Cameron Diaz în filmul “The Counselor”
Celebrity Make-up: Rihanna
Celebrity Make-up: Naomi Campbell
Celebrity Make-up: Freida Pinto
Celebrity Make-up: Angelina Jolie
Celebrity Make-up: Charlize Theron

ARTICOLE SIMILARE

Bucura-te de un ten sanatos in doar trei pasi simpli

realitatea

Livia Graur se răsfaţă cu mască de caviar

Cum slăbim fără efort? Prin remodelare corporală high–tech

Cinci lucruri pe care femeile le pot face, pe când bărbaţii nu!

La 44 de ani, corpul Mihaelei Rădulescu pierde din fermitate

ALESSANDRA STOICESCU face nunta de 50.000 de euro la Palat! Uite ce meniu fistichiu va avea

realitatea

Scrie un comentariu