Home > Fără categorie > Ce spun vedetele despre moartea lui Steve Jobs

Ce spun vedetele despre moartea lui Steve Jobs

Moartea lui Steve Jobs a atrs reacţii din toate colţurile lumii. Nici vedetele nu au rămas indiferente la decesul cofondatorului Apple, iar reacţiile acestora l-au ridicat în slăvi pe cel care, spun ei, a schimbat lumea.

Steven Spielberg: “Steve a fost cel mai mare inventator de la Thomas Edison încoace! Ne-a pus lumea la buricele degetelor!”

George Lucas: “Magia lui Steve consta în faptul că el vedea potenţialul în orice lucru pe care îl atingea şi nu a făcut niciodată compromisul de a renunţa la această viziune! A lăsat în urmă o moştenire care va vorbi lumii mulţi ani de aici înainte.”

Jimmy Fallon: “Îţi mulţumesc Steve pentru felul minunat în care ne-ai făcut vieţile mai bune. Sent from my iPhone.”

Ashton Kutcher: “Dragoste şi lumină pentru toţi de la Apple şi pentru familia Jobs. Astăzi am pierdut un gigant căruia îi vor simţi lipsa şi cei care nu l-au cunoscut.”

Alyssa Milano: “Să te odihneşti în pace, Steve Jobs. Ai fost mereu o parte importantă din viaţa mea prin invenţiile tale speciale.”

Ricky Martin: “De unde va mai veni distracţia? Nu vom mai avea altul ca tine în această viaţă.”

Charlize Theron: “Să te odihneşti în pace Steve Jobs! Ai fost un adevărat vizionar!”

Ellen Degeneres: “Tocmai mi-am terminat emisiunea şi am aflat de Steve Jobs. A fost un om minunat cu o viziune incredibilă. A schimbat lumea.”


Comenteaza acest articol

Ce spun vedetele despre moartea lui Steve Jobs

by realitatea   1 min
1