Home > Agenda > stiri > Electrocasnice revolutionare de la Advance Indesit

Electrocasnice revolutionare de la Advance Indesit

NOUA GAMA ADVANCE de electrocasnice incorporabile de la INDESIT se adapteaza nevoilor consumatorului prin eficienta, versatilitate, utilizare minima de energie si de resurse, dar si prin usurinta de folosire. Colectia Indesit Advance cuprinde doua tipuri de cuptoare cu 8 functii de gatire, dar si plite cu 5 arzatoare.

CUPTOARELE INDESIT ADVANCE (Cuptorul Multichef 8 si cuptorul cu sistem de butoane ergonomice ”push push”) au cate 8 programe de gatire, display electronic, ventilare tangentiala si usa de sticla cu trei geamuri de protectie. PLITELE DIN GAMA INDESIT ADVANCE au 5 arzatoare emailate permit o distribuire uniforma a caldurii pentru o gatire perfecta a fiecarui preparat.

Cuptoarele Indesit Advance includ 8 functii: Traditional (ideala pentru felurile de mancare traditionale, in care caldura este dispersata in mod uniform); Grill (pentru o gatire rapida a pestelui, a altor tipuri de carne sau a sanvisurilor toast); Speedy Barbecue (pentru preparea unor cantitati mai mari de legume, peste sau alte tipuri de carne); Keep Warm (ideala pentru reincalzirea si pentru pastrarea aromei proaspete a felurilor de mancare); Multi-level (pentru prepararea simultana a alimentelor pe 3 nivele diferite); Gratin (combina viteza de gatire a gratarului cu delicatetea ventilarii aerului); Easy Cook (ideala pentru gatirea rapida a preparatelor congelate fara a fi necesara o incalzire prealabila a cuptorului); Pizza (perfecta pentru prepararea pizzei datorita distributiei optime a caldurii). 

Sistemul de siguranta impotriva scurgerilor accidentale de gaz, aprinderea electrica la o singura mana, cele 5 arzatoare emailate, butoanele ergonomice, dar si controlul sporit asupra puterii flacarei sunt caracteristicile care fac din gama Advance una usor de utilizat si de controlat. In plus, fiind realizate dintr-un material termorezistent, plitele din gama Advance sunt extrem de rezistente la caldura.

Articole asemanatoare
Gateste simplu, rapid si usor cu Tefal Intuition
Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare
Bucatareala de placere cu Tupperware

1 Response

  1. Pingback : Electrocasnice revolutionare de la Advance Indesit | Femininne

Comenteaza acest articol

Electrocasnice revolutionare de la Advance Indesit

by   1 min
1