Tabu
Image default
lifestyle

Martea Pacatoasa la Paramount Channel

Eliberati-va programul si pregatiti-va de actiune! Sa stiti ca nu vorbim de orice fel de actiune, ci una cutremuratoare si emotionanta! Tematica lunii Februarie aduce in focus Martea Pacatoasa care are o premiera in forta pe 3 Februarie cu filmul Rising Mercury ce-i are ca protagonisti pe Bruce Willis si Alec Baldwin. La ora 22:40, Art Jeffries (Bruce Willis), un agent FBI sub acoperire isi incepe misiunea de a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

Tema Martei Pacatoase continua in saptamanile urmatoare, tot la 22:40 cu filme noi, actiune si suspans. Pe 10 Februarie February Billy Bob Thornton, Frances McDormand si  James Gandolfini joaca impreuna in The Man Who Wasn’t There, pe 17 Februarie aflam la ce poate duce o aventura de o noapte  in The Gingerbread Man , iar pe 24 februarie  patru frati adoptati vor sa-si razbune mama dupa ce aceasta isi pierde viata impuscata in timpul unui jaf. Nu trebuie sa ratati filmul Four Brothers ce-i are ca protagonisti pe Mark Wahlberg si Sofia Vergara.

Subliniaza-ti cu rosu in calendar zilele de Marti Pacatoase ca sa fii sigur ca nu vei pierde nimic important!

ARTICOLE SIMILARE

Culinar Tabu: Gâscă la cuptor

realitatea

Paralela 45: De 25 de ani facem diferenta in turism!

CULINAR TABU: Somon mediteranean

realitatea

LIVIU VARCIU si aventura cu ANDREEA BALAN la 14 ani! Ce faceau in baia baietilor?

Bianca Dragusanu si Victor Slav, NUNTA IN SECRET!

Beyonce povesteşte cum a născut. Ce cadou a primit fiica ei de la Oprah şi ce spun reprezentanţii spitalului despre cei 1,3 milioane de dolari cheltuiţi pentru naştere.

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu