Tabu
lifestyle

Desenele copiilor se transforma in jucarii adevarate in magazinele IKEA

Ce poate fi mai frumos decat sa creezi jucarii care surprind imaginatia unor copii? Desenul lui Albert, un baietel de 7 ani din Romania, este unul dintre cele zece desene castigatoare ale competitiei organizate la nivel global in Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie, ediţia 2014. Cele zece desene vor fi  transformate de designerii IKEA intr-o colectie limitata de jucarii de plus, vanduta incepand cu noiembrie 2015 in magazinele IKEA din toata lumea. 

Cei mici au fost invitati sa creeze personaje pentru Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie de anul acesta. Copii din toata lumea au desenat personaje fantastice, iar juriul a ales 10 castigatori cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani. Tarile din care au fost alese desenele castigatoare sunt: Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Croatia, Cipru, Olanda, Romania si Taiwan.

Desenele se vor transforma intr-o colectie de jucarii de plus in editie limitata, care va fi lansata in magazinele IKEA din toata lumea in cadrul Campaniei Jucariilor de Plus pentru Educatie din Noiembrie 2015.

Pentru fiecare jucarie de plus cumparata in perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, IKEA Foundation va dona 1 euro pentru educatia copiilor catre UNICEF si Salvati Copiii. Donatia va fi folosita pentru a sprijini scolile din Asia, Africa si Europa de Est sa devina mai sigure si mai bine echipate, cu profesori instruiti pentru toti copiii, fete sau baieti, inclusiv copiii din minoritati etnice si copiii cu nevoi speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Cat de des trebuie sa iti faci un tratament de beauty?

realitatea

5 lucruri cu… Andreea Liptak

realitatea

Luminita Anghel, cu LACRIMI in ochi: “E dramatic ce se intampla cu fiica mea!”

Sarbatoritul zilei de 6 februarie

realitatea

Pana unde scad dobanzile la depozite si la credite

realitatea

Ce mananca NICOLETA LUCIU la NUNTA! Alte detalii de la NUNTA: verighete, nasi, primul dans

1 comentariu

Scrie un comentariu