Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ce sunt destinațiile „dupes”, noul trend pentru vacanțe 

Călătorii au adoptat strategia de a căuta alternative mai ieftine în 2023 pe măsură ce prețurile au crescut, și vor continua să o facă și în 2024, au declarat experții. 

Este o modalitate excelentă de a economisi bani în călătoriile din 2024.

Acest concept – căutarea de alternative mai ieftine sau „dupe-uri” ale produselor scumpe – a fost popularizat de influencerii Generației Z și a milenialilor de pe rețelele de socializare și a câștigat o largă acceptare în contextul inflației ridicate.

„În 2024, americanii sunt predispuși să aleagă destinații mai puțin cunoscute în locul zonelor turistice consacrate pentru vacanțele lor”, a declarat Jon Gieselman, președintele Expedia Brands.

Exemple concrete pentru destinații „dupe”

Căutările de zboruri pentru destinațiile de călătorie „dupe” au crescut în 2023. Termenul „dupe” este, desigur, o expresie nouă care pune o nuanță asupra vechiului concept de vânătoare de reduceri. 

Căutările pentru Taipei, un „dupe” pentru Seoul, au crescut cu 458% în SUA și cu 2,786% la nivel global, conform Expedia. Cele către Pattaya, Thailanda, o alternativă la Bangkok, au înregistrat o creștere de 163% în SUA și de 249% la nivel global.

La fel, căutările de zboruri către insula Curaçao, un substitut pentru St. Martin, au crescut cu 228% în SUA și cu 185% la nivel global. Cele către Perth, Australia, un „dupe” pentru Sydney, au înregistrat o creștere de 33% în SUA și de 109% la nivel global. În plus, căutările către Liverpool, Anglia, o alternativă la Londra, au crescut cu 138% în SUA și cu 97% la nivel global, conform Expedia. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu s-a despartit de iubitul actor si s-a ingrasat: “Merg cu bicicleta mult ca sa slabesc”

Poza iubitului te scapă de durerile fizice

realitatea

Femeile care se îmbracă sexy la festivitatea de absolvire, mai puțin competente?

Andreea Damian

Lista de Cumpărături pentru Amenajarea Băii

Tabu Tabu

Ştefan Bănică, noul jurat de la X FACTOR! Pleacă Delia sau Cheloo?

Anemona ex A.S.I.A. este însărcinată în nouă luni

Scrie un comentariu