Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun. Urmărește acest clip viral până la sfârșit și încearcă să nu plângi (VIDEO)

Clipul publicitar al unei companii farmaceutice olandeze a devenit viral pe Internet, făcând mulți oameni să verse lacrimi. Mesajul emoționant te ajută să simți spiritul Crăciunului.

Ce vrea să transmită clipul?

Reclama de 2:55 minute se numește „Take Care Of Yourself” („Ai grijă de tine”). Este realizată de agenția Jung von Matt/ SAGA și spune povestea unui bunic care în fiecare dimineață se trezește în casa lui de la țară și face exerciții cu o greutate. Cu toate dificultățile de la început, când abia putea să miște greutatea, progresele sale devin evidente. La sfârșit descoperim și motivul emoționant pentru care bătrânul s-a apucat să facă mișcare în fiecare zi.

Considerată cea mai lacrimogenă creație din acest an, reclama a revenit virală, depășind 13,5 milioane de vizionări de la 30 noiembrie, când a fost postată pe contul de YouTube al farmaciei DocMorris. Poți vedea de ce, urmărind aici clipul respectiv. Și dacă te trezești cu lacrimi în ochi, să știi că milioane de oameni au pățit la fel.

De ce prinde reclama?

Karthik Srinivasan, un strateg de comunicare care a câștigat mai multe premii în industria publicității, a explicat succesul ideii care a stat la baza clipului „Take Care Of Yourself”.

Elementul care se potrivește cu cei mai mulți oameni în această reclamă este faptul că un bărbat de o asemenea vârstă, care nu poate face un asemenea efort, o apucă pe această cale împotriva voinței sale, în ciuda privirilor vecinilor și împotriva fragilității pe care o provoacă vârsta sa. Ne face curioși să aflăm ce vrea, de fapt, să facă bărbatul. Ai putea presupune că are legătură cu o nouă femeie din viața sa, dar se dovedește că e vorba de nepoțica lui adorabilă și de o mică sarcină care o face pe ea foarte fericită. Tot efortul lui a fost pentru un copil, pentru a-l face fericit în cele câteva secunde în care plutește și de a-i oferi amintiri pentru toată viața cu bunicul ei, de Crăciun”, spune expertul.

ARTICOLE SIMILARE

Terapia prin râs și efectele sale incredibile asupra sănătății

Andreea Damian

Rezultatele îngrijorătoarea ale unui studiu: ce se găsește în sarea de bucătărie

Andreea Damian

VIRAL! Reacţie COLOSALĂ a unui violonist ÎNTRERUPT de celular

ALBUM foto cu BIANCA mireasa (3)

Bianca Dragușanu a FĂCUT AVORT de Sfântul Dumitru! Uite MOTIVUL

Harry Styles rupe barierele masculinității toxice: apariție neașteptată pe coperta revistei Vogue

Andreea Damian

Scrie un comentariu