Tabu
LIFESTYLE

Cea mai originala Femeie TABU

Revista TABU a realizat un top 5 al celor mai originale femei din rubrica Femeia TABU din intervalul 2012-2013. Iata si topul!

1. Loredana Groza  (Noiembrie 2012, nr.115) –  Multipla noastră copertă a reuşit să se reinventeze cu succes, pentru a o mia oară, în filmul Minte-mă frumos, în care joacă rolul unei patroane de cofetărie care încearcă toate bunătăţile vieţii.
2. Sandra Raluca Izbaşa  (Septembrie 2012, nr.113)  Sportiva pe care am declarat-o “cea mai frumoasă gimnastă din lume” şi pe care o anunţam pe podiumul olimpic de la Londra a reuşit minunea şi ne-a adus, în 2012, singurul aur feminin al verii celor cinci cercuri înfrăţite. 
3. Elena Băsescu  (Octombrie 2012, nr.114)  Parcă ieri era o zi de decembrie 2008 când EBA şoca pe coperta revistei noastre, pozând în stilul fusion, amestecând designul futurist cu elemente folclorice arhaice! Anii au trecut şi domnişoara Băsescu a devenit doamna Băsescu, europarlamentar român care, măritându-se, a reuşit să nu şocheze pe nimeni decât prin discreţia ei elegantă.
4. Irina Sârbu   (Martie 2013, nr.118)  Cine bântuie seara prin cafenele a recmarcat, cu siguranţă, prezenţa aristocratic-graţioasă a unei tinere cântăreţe de jazz cu un timbru vocal care îmbrăţişează multiple genuri. Irina Sârbu a studiat pian de la 5 ani, la iniţiativa mamei, deşi se visa actriţă de musical. De la 18 ani a susţinut nenumărate concerte alături de Andrei Tudor. În 2006 a înregistrat primul album alături de Marius Mihalache “World Symphony”. În martie 2013 Irina şi Marius lucrau la un nou album. 
5. Olimpia Melinte (Aprilie 2013, nr.119)  La numai 25 de ani, tânăra şi frumoasa actriţă ieşeancă Olimpia Melinte se poate lăuda cu un palmares artistic de invidiat. A ştiut de mică ce-şi dorea: să fie pe scenă. În 2009 a fost distribuită de Mircea Daneliuc în rolul principal din flimul Cele ce plutesc, care i-a adus două nominalizări la Premiile Gopo, în 2010. Mai poate fi admirată şi în filmul Sette Opere di Misericordia şi în Killing Time.

ARTICOLE SIMILARE

Berzele nu mai migrează, urșii nu vor hiberna, efectele încălzirii globale în România

realitatea

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Andreea Damian

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Epoca de AUR in bucatarie

RETETE de weekend – porc marinat in bere!

realitatea

Un nou test de sânge poate anunța cancerul la sân mai repede cu un an

realitatea

Scrie un comentariu