Tabu
lifestyle

Ce CASA si-a cumparat Chivu la Corbeanca! Costa 4 milioane de euro! FOTO

După ce zilele trecute apăruse zvonul că fotbalistul Cristi  Chivu va deveni tătic pentru a treia oară, acum se pare că familia vrea să aibă o reşedinţă pe măsură şi în România. Potrivit reporterilor Kanal D, Cristi şi Adelina Chivu au  achiziţionat de curând una dintre cele mai râvnite proprietăţi din România.  Are 2500 mp şi se află în Corbeanca. Somptuoasa vilă a fost scoasă la  vânzare în 2010, iar atunci şi-a căpătat statutul de cea mai scumpă repşedinţă din România.

Chiar dacă iniţial proprietarul, un om de afaceri, cerea 6,5  milioane de euro pe proprietate, se pare că preţul plătit de Chivu a fost de 4  milioane de euro.
Când a fost scoasă la vânzare, vila avea 5 dormitoare,  7 băi, dintre care două de serviciu, 3 garaje, o punte cu foişor, un doc pentru  ambarcaţiuni, o cascadă, un centru de fitness, sală de bowling şi biliard, sală de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere  pentru angajaţi. Se pare că Adelina şi Cristi Chivu au făcut nişte modificări  înainte de a se muta în luxoasa reşedinţă

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Iubitul lui Kylie Minogue vrea o familie cu ea, dar nu acum

realitatea

CUM arata ANTONIA cand era scolarita! FOTO!

12 transformări ale actorilor în filme

realitatea

Cand eram mic(a)… Apel la o normalitate pierduta!

Modelul IRINA LAZAREANU se marita!

Artmark inramează iarna

Scrie un comentariu