Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

Iritat la culme dupa ce a vazut imaginile cu Bianca Rus la piscina si a auzit-o pe aceasta laudandu-se in stanga si in dreapta ca a slabit 25 de kilograme, Silviu Prigoana ia atitudine si o taxeaza pe cantaretea.

Aflat chiar el in plin proces de slabire, fara diete sofisticate sau sfaturi de la nutritionisti, ci facand doar foamea, Silviu Prigoana a fost revoltat la culme cand a auzit-o pe Bianca Rus laudandu-se cu performantele sale. “Cred ca domnisoara are probleme cu vederea. Am vazut si eu imaginile respective. Nu m-as fi uitat, dar mi-a atras atentia acest subiect pentru ca duduia se lauda ca a slabit vreo 20 de kilograme. Eu am vazut insa altceva. Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei intr-o piscina. Ingrozitor!”, ne-a declarat Silviu Prigoana.

Contactata de WOWbiz.ro, Rodica, mama Biancai Rus, a declarat: “Ca daca e sa o spun pe aia dreapta, daca fata mea e asa, e si din vina lui pentru ca a dat-o afara de la serviciu. Pai .sa auzi tu asa tam-nesam ca nu mai ai serviciu, e o trauma, suferi un soc. Si sa o spunem pe aia dreapta, la noi, in Romania, 70% din populatia tarii este supraponderala!”.

ARTICOLE SIMILARE

O noua despartire in showbiz! S-au certat dupa 18 ani de relatie

Cum să începi bine noul an

realitatea

ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta

DOLIU ÎN LITERATURĂ ROMÂNĂ: a MURIT poetul TRAIAN T.COŞOVEI

Sfaturi pentru pregatirea carnii de MIEL

realitatea

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

1 comentariu

felicia 14 June 2014 at 9:50

dreptate mare are mama BIANCAI domna Rodica va admir curajul spus catr porcul de PRIHOANA este buhaiul Rominiei cu fam . lui cu tot si tot buhaiul vorbeste!!

Răspunde

Scrie un comentariu