Tabu
LIFESTYLE

Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

Iritat la culme dupa ce a vazut imaginile cu Bianca Rus la piscina si a auzit-o pe aceasta laudandu-se in stanga si in dreapta ca a slabit 25 de kilograme, Silviu Prigoana ia atitudine si o taxeaza pe cantaretea.

Aflat chiar el in plin proces de slabire, fara diete sofisticate sau sfaturi de la nutritionisti, ci facand doar foamea, Silviu Prigoana a fost revoltat la culme cand a auzit-o pe Bianca Rus laudandu-se cu performantele sale. “Cred ca domnisoara are probleme cu vederea. Am vazut si eu imaginile respective. Nu m-as fi uitat, dar mi-a atras atentia acest subiect pentru ca duduia se lauda ca a slabit vreo 20 de kilograme. Eu am vazut insa altceva. Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei intr-o piscina. Ingrozitor!”, ne-a declarat Silviu Prigoana.

Contactata de WOWbiz.ro, Rodica, mama Biancai Rus, a declarat: “Ca daca e sa o spun pe aia dreapta, daca fata mea e asa, e si din vina lui pentru ca a dat-o afara de la serviciu. Pai .sa auzi tu asa tam-nesam ca nu mai ai serviciu, e o trauma, suferi un soc. Si sa o spunem pe aia dreapta, la noi, in Romania, 70% din populatia tarii este supraponderala!”.

ARTICOLE SIMILARE

Sorana vorbeste despre divort! “Stiam ca sotul meu ma insala!”

La 18 ani, fata lui Oreste pozeaza sexy!

Exclusiv TABU: ALINA Eremia & DORIAN Popa – ce se intampla intre ei?

Cea mai bătrână femeie din lume a dezvăluit secretul longevităţii! E atât de simplu

Cum să te pregătești pentru sezonul toamnă/iarnă

realitatea

HOROSCOP complet 2015: Dragoste, Bani, Sanatate

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu