Home > Lifestyle > Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

Iritat la culme dupa ce a vazut imaginile cu Bianca Rus la piscina si a auzit-o pe aceasta laudandu-se in stanga si in dreapta ca a slabit 25 de kilograme, Silviu Prigoana ia atitudine si o taxeaza pe cantaretea.

Aflat chiar el in plin proces de slabire, fara diete sofisticate sau sfaturi de la nutritionisti, ci facand doar foamea, Silviu Prigoana a fost revoltat la culme cand a auzit-o pe Bianca Rus laudandu-se cu performantele sale. “Cred ca domnisoara are probleme cu vederea. Am vazut si eu imaginile respective. Nu m-as fi uitat, dar mi-a atras atentia acest subiect pentru ca duduia se lauda ca a slabit vreo 20 de kilograme. Eu am vazut insa altceva. Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei intr-o piscina. Ingrozitor!”, ne-a declarat Silviu Prigoana.

Contactata de WOWbiz.ro, Rodica, mama Biancai Rus, a declarat: “Ca daca e sa o spun pe aia dreapta, daca fata mea e asa, e si din vina lui pentru ca a dat-o afara de la serviciu. Pai .sa auzi tu asa tam-nesam ca nu mai ai serviciu, e o trauma, suferi un soc. Si sa o spunem pe aia dreapta, la noi, in Romania, 70% din populatia tarii este supraponderala!”.

Articole asemanatoare
BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm
Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”
Dieta secreta a Biancai Rus! Isi mentine silueta cu… slanina
Metoda de slabit a Biancai Rus, dezvaluita de iubit: “Imi cerea sa facem sex de 7-8 ori pe zi. Ea credea ca poate asa slabeste!”!

1 Response

  1. felicia

    dreptate mare are mama BIANCAI domna Rodica va admir curajul spus catr porcul de PRIHOANA este buhaiul Rominiei cu fam . lui cu tot si tot buhaiul vorbeste!!

Comenteaza acest articol

Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

by   1 min
1