Tabu
Image default
lifestyle

Concert SCORPIONS la Bucuresti – o categorie de bilete sold-out


Mii de fani din tara noastra s-au grabit sa cumpere bilete la concertul celei mai populare trupe din Germania, astfel incat o categorie de bilete pentru show-ul pe care trupa Scorpions il va sustine la Bucuresti pe 14 decembrie 2013 este sold-out, anunta organizatorii, Project Events!

Pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) biletele de la Normal Circle au devenit indisponibile, in acest moment ramanand in vanzare doar bilete la categoriile Golden Circle, VIP si Super VIP.

Legendele de la Scorpions revin luna aceasta la Bucuresti si pregatesc pentru romani un spectacol nou, grandios Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din aceasta noua generatie, celebrii artisti au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.

Cei ce doresc sa-i vada si asculte live pe Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak trebuie sa stie ca biletele ramase se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.


Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

ARTICOLE SIMILARE

Americanii pregătesc un reality show cu prostituate și amante de vedete

realitatea

5 lucruri pe care să le căutați atunci când cumpărați un grătar electric

Tabu Tabu

Sex, nebunie și povești

realitatea

Favorita lui Berlusconi face gesturi INDECENTE! Galerie FOTO cu SARA TOMMASI

Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

realitatea

Tom Cruise canta rock in “Rock of Ages”

Scrie un comentariu