Tabu
Concurs

CONCURS: Filmele copilariei tale- ÎNCHEIAT

Cu siguranta nu le-ai uitat. Incearca sa iti aduci aminte cum te-ai simtit, la ce visai cand ai iesit din sala de cinema.

Scrie in perioada 4 septembrire – 18 septembrie cateva randuri despre aceasta experienta memorabila sub forma unui comentariu in cadrul acestui articol. Daca vom considera ca esti autoarea celei mai frumoase „povesti”, vei castiga un abonament la toate proiectiile KINOdiseea, pentru tine si copilul tau.
In plus, el va avea acces automat la atelierul de costume unde, asistat de tineri designeri de haine hand-made, va invata sa isi confectioneze costumul pentru balul mascat organizat de Minimax in inchiderea festivalului. Veniti impreuna la KINOdiseea. Pentru ca filmele copilariei nu se uita.

Premiile concursului:
Premiul I– 1 abonament pentru toate proiecțiile din festival și 1 invitație la atelierul de costume (copil si insotitor);
Premiul II– 4 invitații(2 mame cu copiii) pentru proiecțiile de la Muzeul Å¢ăranului Român, sala Horia Bernea ;
Premiul III– 4 invitații(2 mame cu copiii ) la proiecțiile de la cinema GLORIA

Câștigători concurs:
Premiul I-nisipprintredegete
Premiul II– tdj31, neveraskwhyme
Premiul III– IrinaH, Kidha, AdelaTM

********

                                                   

KINOdiseea – Primul Festival International de Film pentru Copii din Romania
Prima editie – 22 – 27 septembrie 2009
Dedicat celor mai tineri spectatori (6 – 12 ani), festivalul KINOdiseea isi propune sa ofere copiilor o experienta cinematografica alternativa la productiile hollywoodiene de serie. Vor fi prezentate in premiera nationala 12 lungmetraje pentru copii (de fictiune, documentare si de animatie) selectionate si premiate la festivaluri internationale, dar si trei productii romanesti clasice, carora le va fi rezervata o zi speciala – Ziua filmului romanesc.

Festivalul include si o serie de ateliere de creatie interactive (regie, actorie si efecte speciale) pentru elevii bucuresteni, sustinute de cineasti tineri, cu experienta atat in domeniu, cat si in lucrul cu copiii. Un concert de deschidere, un bal mascat si spectacole de teatru se numara printre celelalte evenimente ale festivalului.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.kinodiseea.ro Eveniment organizat de Asociatia Culturala SCRIPT si Metropolis Film cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei. Partener oficial Primaria sectorului 1. Sponsor Delaco. 

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătorie, Irina – Paris

realitatea

Castiga un bronz perfect in deplina siguranta!

realitatea

Jurnal de calatorie, Iulia – Anglia!

realitatea

Jurnal de călătorie, Andra: Istambul

realitatea

Å¢inuta de brunch, Anca Maria!

realitatea

Concurs Dove și Tabu: Proba Marei

realitatea

6 comentarii

Scrie un comentariu