Tabu
Image default
Concurs

CONCURS: Invitație la film! – ÎNCHEIAT

Tabu și Kinofest te invită la film! Dacă vrei să câștigi o invitație de două persoane la primul festival de film digital din România și Europa de Est ajuns la a treia ediție, atunci e momentul să participi la concurs.

Tot ceea ce trebuie să faci este să postezi un comentariu în cadrul acestui articol în perioada 20-21 octombrie în care să ne spui care este, după părerea ta, cel mai bun outfit de personaj feminin de film. Cele mai creative și convingătoare două comentarii vor primi câte o invitație de două persoane la Kinofest.

Câștigători concurs: Ralucauca și VeronicaT

Despre Kinofest…

Kinofest este primul festival de film digital din România și Europa de Est, organizat începând cu 2007. Kinofest se integrează în circuitul unor festivaluri de film digital deja consacrate în Europa, precum: Resfest, Darklight Festival, Diba, BitFilm, Onedotzero, Future Film Festival.

Kinofest 2009: 22, 23, 24 octombrie, The Light Cinema

Conținutul festivalului:

PROIECÅ¢II DE FILME: producții din avangarda internațională, multe în premieră în România, la care publicul nu ar avea altfel acces:
filme produse de câștigători de Oscar
filme selecționate la Cannes și la cele mai importante festivaluri internaționale de gen

 COMPETIÅ¢IE DE FILM
: se întrec realizatori și producători de film digital, ale căror filme sunt evaluate de un juriu format din personalități din industria filmului și a publicității

 CONCERTE
: susținute de artiști cunoscuți publicului pasionat de arta digitală, incluzând combinații inedite de performance live, instrumente muzicale digitale, tehnici de procesare a sunetului și vizualuri sincronizate cu muzica

VEZI PROGRAMUL FESTIVALULUI!

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătorie, Emanoil – Istanbul

realitatea

Tabu caută: Votează echipa lui Sergiu!

realitatea

CONCURS: Shopping online cu stil / ÎNCHEIAT

realitatea

CONCURS: Câștigă un costum de baie Janina Nectara – ÎNCHEIAT

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Emma!

realitatea

Concurs: Femei Memorabile!

realitatea

6 comentarii

Scrie un comentariu