Tabu
Image default
Concurs

CONCURS: O noapte de shopping la Cocor – ÎNCHEIAT

Ce vrem noi:
Dovedește-ne că ești o fashionistă adevărată, că ești la curent cu tendinețele de sezon, că știi ce se întâmplă în moda românească și că cea mai mare pasiune a ta sunt hainele.

Ce trebuie să faci:
Primul pas: Răspunde corect la chestionarul de mai jos și înregistrează datele tale.

Al doilea pas: Upload-ează o fotografie în cadrul secțiunii FOTO TABU , cu tine într-o ținută care să respecte una dintre tendințele sezonului toamnă-iarnă 2010 și motivează-ți alegerea.

Al treilea pas: Dacă ne convingi, vei fi una dintre cele trei participante la marea finală din data de 1 octombrie, seara de dinaintea deschiderii oficiale a magazinului Cocor. Odată selectată, vei petrece o noapte de shopping în magazin, împreună cu prietena ta cea mai bună. Stilistul Tabu te va supune unor probe fulger pentru a te desemna câștigătoarea unuia din locurile unu, doi sau trei.

Ce câștigi:
Locul 3: un week-end la Cocor Spa pentru două persoane
Locul 2: voucher de cumpărături în valoare de 1300 lei
Locul 1: O ținută completă în valoare de 3000 lei

Când te poți înscrie: 20 septembrie – 27 septembrie
Desemnarea celor trei finaliste: 28 septembrie
Marea finală: 1 ocotombrie

CELE TREI FINALISTE SUNT : anielle, nova și crickeeet


Despre magazinul Cocor

În folclorul romanesc este o pasăre de aur nemuritoare, care prezice viitorul și vindeca orbii, în timp ce îsi schimbă aspectul de la magic la comun, în conformitate cu demnitatea privitorului. Superba reprezentare sculpturala a "Păsării în Spațiu" din seria "Măiastra", realizata de celebrul artist de avangarda Constantin Brâncuși, a fost vândută la licitație pentru 27 milioane dolari în 2006.

Aceeași valoare este alocată astăzi de către dezvoltatorii Cocor Store pentru renovarea generală a magazinului de moda veche al epocii comuniste și transformarea acestuia într-un punct de reper modern deconstructivist. Asemănător cu "Măiastra", Cocor renaște sub o mediafațada spectaculoasa din centrul Bucurestiului, transfigurând puncte de reper din orașe notabile, cum ar fi Times Square și Piccadilly Circus.

ARTICOLE SIMILARE

Å¢inută de club, Nicoleta!

realitatea

CONCURS: Cu mama la film! ÎNCHEIAT

realitatea

Jurnal de calatorie, Cairo!

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Alexandra!

realitatea

Jurnal de călătorie, Simona – Grecia, Thassos!

realitatea

Jurnal de călătorie, Angheluța – Sibiu!

realitatea

4 comentarii

meghidusha 22 September 2010 at 2:15

Foarte misto concursul! Tare mult mi ar placea sa castig! 🙂

Răspunde
asteri 28 September 2010 at 3:09

La cea de-a 2a intrebare,una dintre varinatele de raspuns este incompleta,lipseste”jr” de langa “piersic”…maria dinulescu si florin piersic JR au fost desemnati cei mai sexy actori romani:)tot respectul pt Piersic Senior,dar nu acesta este atributul ce i sa se potriveasca in aceste momente:)

Răspunde
GabrielaVlad 29 September 2010 at 14:59

Hai ca asta prea de tot! Printre finaliste apar 2 poze in care nici nu se vede bine outfit-ul, ca sa nu mai zic ca nu au nici o treaba cu moda.

Răspunde
ancaraluca 29 September 2010 at 21:18

care au fost criteriile dupa care ati ales?

Răspunde

Scrie un comentariu